Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/04/27
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Elephant Games HOG Reviews Mystery Trackers

Megjelenés: 2018. április 20.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Detektívünk biciklizni indul, mikor elteker Blackhill mellett, és az ösztönei gyanúsnak találják a ködöt, ezért magánnyomozásba kezd.

Amanda szemszöge

Rögtön látni is egy füstszerű akármit a ködben, ami elég agresszív, és támad, mint a veszett fene. Egy boltban találtam túlélőket, ahol a tulajdonos elárulta, hogy azok után jelent meg a köd és a ködlények, miután a hegyen levő kúriából furcsa fényeket láttak. Xiao professzor és az unokahúga, Sophie élnek ott, valamin nagyban kísérletezhettek. Azokból meg általában, mégha meg is van a tudás, sok jó nem szokott kisülni.

Xiao professzor testvére és felesége halálos autóbaleseteket szenvedtek, így Sophie az ő gondozásába került. A kicsiről hamar kiderült, hogy okosabb a társainál, babázás helyett is már olvasott, így csakhamar a tudományok szerelmese lett. Közösen kezdtek el dolgozni, és valami hatalmas dolgot fedeztek fel együtt: léteznek párhuzamos univerzumok.
Közben a másik univerzum Xiao professzora átjött ebbe a világba, és elrabolta Sophie-t, mivel az az univerzum szöges ellentéte a játékbelivel (ezt direkt emeltem ki).

A másik világban apokaliptikus hangulatok uralkodnak, a boltos felesége eltűnt, és mint kiderült, itt Sophie meghalt, és az ottani Xiao ezért jött át, hogy visszavigye, és közösen dolgozzanak az időgépen. Sophie-t itt ugyanis valami őrült meggyilkolta, és vissza kellett menni az időben, hogy ezt megakadályozzuk.

A bónuszban Sophie kér segítséget, mert tűz ütött ki a házukban, és gyanús embereket lát a környéken. Az elkövetők nem más, mint a Dark Trackers, vagyis a Mystery Trackers szöges ellentétei, gonoszak, rosszak, és nem jó célokat szolgálnak. Azért kötött velük üzletet Xiao, mert Sophie beteg volt, és ők tudtak megoldást. Kiszabadítottam ugyan a tudóst, de biztos, hogy nem most találkoztam először a Dark Trackers társasággal.

Szerintem

Valamiért úgy éreztem, hogy a köd és a lényei elfelejtődtek… pedig igazából nagy potenciált láttam bennük. Az erdőben levő óriáspók azonban mumus volt nekem, kicsit Harry Potter érzésem volt tőle, de azt hiszem, ez nem gond. Csak megijedtem, mikor megmutatták a képernyőn, na :D.

Grafika: 10/10 – tartják magukat a sötétséghez, legalább ebben
Teljesítmény: 08/10 – kikapcsoltam a speciális effekteket, mert zavartak
Történet: 07/10 – befejezetlennek érzem, viszont jó ötletnek tartom a gonosz oldalt behozni


Alább tudsz üzenetet hagyni.