Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/02/02
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Donna Brave HOG Reviews Mad Head Games

Megjelenés: 2018. január 27.
Fejlesztők: Mad Head Games
Történet:
Kathi, Donna gyerekkori legjobb barátnője levelet küld a nőnek, hogy sürgősen keresse fel, mert nagy bajban van: konkrétan az ügy élet-halál kérdése.

Amanda szemszöge

Annyira élet-halál, hogy emlékeztet a történet a Twisted Lands 3-ra. Ott volt ilyen növény, ami bizonyos mértékben halált okoz. Kathi is kapott valami növényt, aztán ahogy az elkezdett nőni, szépen fenyegeti a család épségét.
Kathi apja elmondta, hogy 24 óra alatt végez vele a fa mérge, ha nem pusztítjuk el, de ez persze, nem egyszerű. Hiába vannak vendégek, valaki komolyan kárt akart okozni a családnak. A fa gyökere amúgy is hamar elragadta Kathi apját, és lassan a házat is. Meg valamiért nekem Kathi vőlegénye is gyanús volt már az elejétől kezdve.

Ami még furcsa volt, hogy Kathi apja állandóan kertészt keresett, Kathi 12 évesen már szerelmes volt, az unokatestvére piszok féltékeny. De hova tűnt az a kissrác, aki virágot adott Kathinek? Bizony, az Stefan volt, a vőlegény. Az apját pedig Kathi apja megmérgezte szépen lassan, így a kissrác az apja temetése után bosszút esküdött. Egy városi kertész segített megtalálni azt a virágot, ami eltüntette a virág hatását, Stefant is elkapták a rendőrök, így gyakorlatilag happy end van, de Kathi még így is szenved a növénytől.

A bónuszban derült csak ki, hogy egy tüske a növényből tovább mérgezi Kathit, aki szintén bosszút forral Stefan ellen, bár a fickó már rég börtönben van. Helyre kellett állítani Kathi emlékeit, utána minden úgy mehetett tovább, ahogy mennie kell.

Szerintem

Nem volt annyira katarzisos, mint az első, de azért mégis érdekes volt. A történetet igazából a végén lehet megérteni, addig igazából nagyon kötni akartam a növényhez, aminek nincs háttértörténete. Csak a szokásos bosszú…

Grafika: 08/10 – azért hagy némi kívánnivalót
Teljesítmény: 09/10 – a túl keskeny képernyő néha hátráltatott
Történet: 09/10 – egynek elment, de azért várom a harmadik részt.


Alább tudsz üzenetet hagyni.