Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/01/19
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Dark Romance Domini Games HOG Reviews

Megjelenés: 2018. január 17.
Fejlesztők: Domini Games
Történet:
Nivella megszállottan keresi az örök ifjúság és szépség receptjét. A varázstükör pedig meg is mutatja Lilyt, akiben minden megvan, amire szüksége lehet céljai elérésnek. Csakhogy Lily nem fogja feláldozni magát holmi hiú boszorka kedvéért.

Amanda szemszöge

Komolyan mondom, eddig is sok gyönyörű karaktert láttunk a sorozatban, de most Lily nálam messzemenően veri az összeset, akivel volt szerencsém találkozni. Tiszta szívű, bátor, és kedves is, nem is kell ennél több. Mellesleg, a Winterhelm-királyság örökösnője.

Csakhogy mégis meg legyen a romantikus szál, megkapjuk Williamet, aki pedig a Lanceya-királyság trónvárományosa. Lily a banya elől az ő királyságában rejtőzött el, és persze, a hercegnek esze ágában sincs átadni a gyönyörű lányt a banyának, így együtt felveszik a harcot ellene, hogy megállítsák.

A dolgok nem egyszerűek, sokszor kerülnek a még nem szerelmesek bajba, olyankor egymásra számíthatnak. Kapunk némi leckét dwarf-elméletből is (sztori-íróknak nem árt), mert főleg a hozzájuk köthető tárgyakat kell gyűjteni, és 48 liliomot. Csak egy egészen helyes szobát lehet vele berendezni, de az is megéri.
Na de, történet.

Nivellának sikerül elvennie Lily szépségét, de szerencsére nem sokáig. Az elvarázsolt tükrének létezik egy ikre, amit másképp kellett elkészíteni, hogy ezzel a banya végleg eltűnjön az élők sorából. Mikor ez megtörtént, nem csak Lily lett jobban, hanem mindenki, aki eddig szenvedett tőle. És a két örökös nem egymásba szeretett a végére? De.

A bónuszban visszamegyünk azokra az időkre, ahol Nivella még egy kedves lány volt. az öccsét egy halhatatlanságra vágyó király rabolja el, és utána kellett menni megmenteni. Az öreg egy jóslás miatt kereste ezt a fiút, mert csak ő lehet az, aki megállítja terveiben. Egy nyolcéves fiú? Hülye vagy, bammeg.
Csakhogy, hogy megértsük Nivella gonosszá fordulását, valami metálszívet (nem azt) hordott a király, ami minden kedvességet és jóságot kiölt a királyból. Így mikor megszakadt a rituálé, és a király meghalt, Nivella felvette a koronáját, rajta azzal a szívvel, ami ezt tette vele. A lány valószínűleg beleőrült a tudatba, hogy öregszik.

Szerintem

Kár, hogy befejezettnek érzem a történetet, és legalább egy évet kell várni majd a folytatásra, de annyi baj legyen. A sok effekt miatt befagyott tőle a gépem, és a szerelmesek portréja se segített ezt jobbá tenni. Leszokhatnának erről, nem mindenki rendelkezik pöpec gépekkel.

Grafika: 10*/10 – igen, az ott egy kis csillag, kb. az első, mióta HOG-okkal foglalkozom
Teljesítmény: 08/10 – fagyás, ablakos mód nem elég magas stb.
Történet: 10/10 – a hiúság mindig is egy rossz dolog volt, számomra is utálatos dolog.


Alább tudsz üzenetet hagyni.