Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018/01/12
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Cadenza HOG Reviews Mad Head Games

Megjelenés: 2018. január 11.
Fejlesztők: Mad Head Games
Történet:
Theo aláírt egy szerződést, miszerint egy bálon kell majd játszania – csakhogy ez a bál nem egy szokványos bál. Mikor nem teljesíti a feltételt, egy fickó ered a nyomába.

Amanda szemszöge

Nathan szerepébe bújunk, aki el akarja jegyezni éppen aznap este Theo testvérét, Elaine-t. de ez a szerződés egyikük fülébe se jutott el, így Nathan-re hárul a nagy feladat, hogy megváltsa őket.

A bálnak egy démon a tulajdonosa, aki a lehető legtökéletesebb előadást akarja megszervezni. Ehhez különböző embereket szerez, akik mind más és más hangszereken tudnak játszani, és azzal hitegeti őket, hogy csak javulni fog a teljesítményük a báltól. Kis naivak.

A fickó, aki gyűjtögeti ezeket a tehetséges zenészeket magát a bált szolgálja, kimondott felettese nincs is, csak valami démon, ami megszállt egy maszkot. Bárki húzza fel a maszkot, csakhamar elfelejt mindent, és csak a bál iránti rajongása marad meg. De találtunk egy dallamot, amivel legyőztük ezt a lényt, és mindenki felszabadult, aki eddig csak áldozatául esett.

A bónuszban Nathan és Elaine nászútra mennek. Csakhogy valaki küld egy csomagot, és Nathanből egy figura lesz, megjelenik egy szellem, aki Elaine segítségét kéri. A szellem egyike volt a bál zenészeinek, és mivel Elaine volt az utolsó szolga, van neki lehetősége eltörölni ezt az átkot. A bálteremben ki kellett szabadítani a fantom maszkját, és legyőzni egy epic battle alatt, majd a házaspár szépen a tenger mélyére küldte a maszkot. Elvileg, onnan senki sem szedi elő újra.

Szerintem

Annyi biztos, hogy ennek a játéknak nem volt olyan zenéje, ami megérné, hogy csengőhang legyen, mint az előzőnek. A történet nem sok kérdésemre adott választ, és kimondottan rövidnek is éreztem. Őrültéktől kicsit szokatlan ez az átlagos színvonal, tudnak ők jobbat is.

Grafika: 10/10 – a karakterábrázolás nekem tetszett
Teljesítmény: 10/10 – egyedül a képernyőfelbontással nem vagyok még mindig kiegyezve
Történet: 10/10 – nem új, olyan egyszer játszható kategóriás, bár ez ne tántorítson el senkit.


Alább tudsz üzenetet hagyni.