Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2017. december. 29.

Megjelenés: 2017. december 21.
Fejlesztők: Eipix Entertainment
Történet:
Egy három főből álló társaság letáboroz éjszaka az erdőben, ámde csakhamar kiderül, hogy a helyi legenda valódi: van egy szellem a ködben.

Amanda szemszöge

Az előzetes alapján azt gondoltam, hogy valami szellemet vetítettek ki, hogy távol tartsa valaki az idegen szemeket a házától, de ez másabb volt. A helységet körülvevő köd azonban ennél jóval rosszabb.

A Neville családnak volt egy gyára, ami nem volt éppen a legegészségesebb, mivel némi idő elteltével olyan gáz kezdett szivárogni a bányából, ami miatt a városiak sorra betegedtek meg. Ezt okozta a hallucinációt és a ködöt is. A lázadás elől a tulajdonosok lánya az öngyilkosságba menekült, és feltehetően az ő szellemét is lehet látni. A szülők már nem élnek.

A lány szelleme itt ragadt, és azóta is védi mindenki elől a házukat, mert még mindig azt hiszi, hogy ártani akarnak nekik. Ezt konkrétan a lány mostanra idős barátja vallotta be, akinek a végén segítettünk egymásra találni a lánnyal. Az útitársak addigra sajnos meghaltak, így ez volt kb. a legrosszabb kirándulás, ha azt nézzük. De legalább elzártuk a bányában a gázszivárgást.

A bónuszban egy gázmérgezés gyanújával kórházba szállított fickó szerepébe bújunk, akit egy szellem navigál körbe, mert a testvérét keresi. A végén kiderült, hogy a testvére meghalt, és neki is akkor tért csak vissza az emlékezete, miután megmutattam neki néhány bizonyítékot.

Szerintem

Elég hamar végeztem vele, de nem is volt benne semmi extra. A történet jó, csak rövidnek éreztem a történetet. Semmi misztikus nem volt benne a kísértetjáráson kívül.

Grafika: 10/10 – jó volt ez, kérem szépen.
Teljesítmény: 10/10 – most nem nyúlkáltam a térképhez, pedig a bányász téma mindig lassan megy
Történet: 10/10 – nem új, de azért tűrhető, nálam csak egy egyszer játszható kategória.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020