Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/12/29
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Eipix Entertainment HOG Reviews Phantasmat

Megjelenés: 2017. december 21.
Fejlesztők: Eipix Entertainment
Történet:
Egy három főből álló társaság letáboroz éjszaka az erdőben, ámde csakhamar kiderül, hogy a helyi legenda valódi: van egy szellem a ködben.

Amanda szemszöge

Az előzetes alapján azt gondoltam, hogy valami szellemet vetítettek ki, hogy távol tartsa valaki az idegen szemeket a házától, de ez másabb volt. A helységet körülvevő köd azonban ennél jóval rosszabb.

A Neville családnak volt egy gyára, ami nem volt éppen a legegészségesebb, mivel némi idő elteltével olyan gáz kezdett szivárogni a bányából, ami miatt a városiak sorra betegedtek meg. Ezt okozta a hallucinációt és a ködöt is. A lázadás elől a tulajdonosok lánya az öngyilkosságba menekült, és feltehetően az ő szellemét is lehet látni. A szülők már nem élnek.

A lány szelleme itt ragadt, és azóta is védi mindenki elől a házukat, mert még mindig azt hiszi, hogy ártani akarnak nekik. Ezt konkrétan a lány mostanra idős barátja vallotta be, akinek a végén segítettünk egymásra találni a lánnyal. Az útitársak addigra sajnos meghaltak, így ez volt kb. a legrosszabb kirándulás, ha azt nézzük. De legalább elzártuk a bányában a gázszivárgást.

A bónuszban egy gázmérgezés gyanújával kórházba szállított fickó szerepébe bújunk, akit egy szellem navigál körbe, mert a testvérét keresi. A végén kiderült, hogy a testvére meghalt, és neki is akkor tért csak vissza az emlékezete, miután megmutattam neki néhány bizonyítékot.

Szerintem

Elég hamar végeztem vele, de nem is volt benne semmi extra. A történet jó, csak rövidnek éreztem a történetet. Semmi misztikus nem volt benne a kísértetjáráson kívül.

Grafika: 10/10 – jó volt ez, kérem szépen.
Teljesítmény: 10/10 – most nem nyúlkáltam a térképhez, pedig a bányász téma mindig lassan megy
Történet: 10/10 – nem új, de azért tűrhető, nálam csak egy egyszer játszható kategória.


Alább tudsz üzenetet hagyni.