Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/12/29
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Darkheart HOG Reviews Lazy Turtle Games

Megjelenés: 2017. december 23.
Fejlesztők: Lazy Turtle Games
Történet:
Egy kisvárosban minden aratásnapi ünnepségkor elrabolnak egy-egy embert a hárpiák. Azonban egyik alkalommal az egyik lánynak sikerül megszöknie, amivel feldühíti a lakosokat. A lány a szülei megmentésére indul.

Amanda szemszöge

Még nem hallottam olyat, hogy lusta teknős, de szerintem érdemes megjegyezni a nevüket, mert szerintem nem utoljára találkoztunk a csapattal, és remélem, nem ez lesz az utolsó a sorozatban.

Történet szerint van egy sötét varázsló, és ő eldöntötte, hogy halhatatlan lesz, ám ehhez emberekre van szüksége, hogy a lelküket felhasználhassa. Ehhez szépen elszedte a hárpiákat a királynőjüktől, és őket használja, hogy meglegyenek az emberek. Erre jön a hősnőnk, és az a dolga, hogy ezt megakadályozza.

Grafikailag ábrázolva a hegy, és annak mélye tetszett a legjobban, mert hordozta a komorságot, ám a tűz miatt mégsem tűnt annyira barátságtalannak a környék. Útközben felszedtem egy jó varázslót, egy gnómot és egy robotembert (tiszta Óz feeling), akik néha a segítségemre voltak, bár csak néha. Mindent mindig a nő csinál.

Rengeteg volt a mitikus lény, így sokszor azon kaptam magam, hogy figyelem őket. Rowling-ot hibáztassátok érte, ő kezdte. Kár, hogy nem lehet úgy begyűjteni őket, mint a Pokémonokat vagy mint a familiárisokat (akik játszanak Eldaryát, tudhatják ezt az érzést).

A bónuszban megismerhettük a druida életét, hogy jutott el idáig, hogy szerezte meg az erőt, hogy uralhassa a négy elemet, majd menekült el egy törzstől, ami fel akarta áldozni az isteneiknek.

Szerintem

Remélem, nem csak egy egyke játékot volt szerencsém végigjátszani, mert egész tetszetős volt. Nem lett meg minden szív és morf, a grafikán is lenne mit javítani. A végén konkrétan elveszett a hang, és nem is tudtam végigolvasni a történetet, mert hamar elharapta a végét, még akkor is, hogyha közben csináltam a képernyőmentést. Újraindítás után megjavult ugyan, de ez bosszantott.

Grafika: 09/10 – majdnem tökéletes, kell még egy kicsi fejlődés
Teljesítmény: 07/10 – hang az nincs, elmaradoztak a feliratok, és a videók is lassítottak
Történet: 10/10 – ez nagyon tetszett, még több ilyen mitikus lényesőt akarok.


Alább tudsz üzenetet hagyni.