Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/11/21
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: YouTube-kalandjaim

Ennél hatásvadászabb címet nem is találhattam volna igazából! 😀 De mostanában megint azt a korszakomat élem, hogy muszáj új zenéket találnom, mert kifogytam az amúgy is széles táramból, újakra vágytam. Így ezért meghatározatlan időközönként lesz egy ilyen ajánlóféleség, ahol az aktuális szerelmeimet mutatom meg.

Előtörténetnek annyi, hogy minden számomra új zenekarnak három dalát hallgatom meg. Ha háromból háromra azt mondom, hogy ASDFGHJKLÉ * qq *, akkor az tökéletes. Édes ritkán van, hogy egy előadó már elsőre lenyűgöz. De ebben a bejegyzésben három ilyen előadóval is találkozhattok. Feltéve, hogyha akartok :D. Na de, elég a rizsából, nézzük a dalokat!

The Foreshadowing: The Forsaken Son

Néha borító alapján vadászok zenekart, így került ez az olasz csapat a szemeim elé. Név YouTube-ra, és ez volt az első, amire belehallgattam. Ritka esetek egyike, mert elsőre elvarázsoltak! Egyszerűen olyan hatást váltott ki belőlem, mint mikor először hallottam Paradise Lost-ot (azt is kapásból koncerten, még 2008-ban a HIM előtt).

További muzsikák a Bővebben után! 😉

Machine Head: Beyond the Pale

Őket nem kell bemutatni, sokadik Robb-szerelmem. Ezt pedig fogadjátok csak szeretettel! :3

Sleeping Romance: Lost in My Eyes

Szintén frissek nálam, szintén olaszok, és ritka esetek, ahol egy nő úgy dönt, hogy beférkőzik a kis birodalmamba. Nekik sikerült. Van valami különleges a hangjában, amivel elsőre meggyőzött. 

Autumns Eyes: Death of October

Találtam még egy sokadik pincemélyhangú bácsit. Aki igazából nem is bácsi, mert elég fiatal, de majd ha odaér az ALM, akkor többet beszélek róla 😀

Unzucht: Schweigen

Kívánságlistám ezeréves várományosai, ámde azóta szerelem van, mióta túljutottak a harmadik körön. Annyiszor voltak már a Lacrimas-szal turnén, hogy most már muszáj volt belehallgatni. Nos… jól tettem :D. Még egy indok, hogy ideje komolyabban németül tanulni.

Schwarzer Engel: Königin der Nacht

Ráadás szerelem első hallásra. Nem tudom miért, de nekem az ilyen hangú bácsik beindítanak valamit a fejemben, és szerelmes leszek. Bocsi :”D. 

Kataklysm: Hate Spirit

Van egy bűnöm (meggyónok most, mint Negan tegnap): a Kataklysm sokáig azon bandák közé tartozott, akiknek munkásságát nem akartam hallani, mert hülyepicsa voltam. Aztán szerencsére magamhoz tértem. Ha már hallgatok melodeath-et, sima death is kéne, nem? Szóval ja. Így itt egy ilyen kis cukiság.


Alább tudsz üzenetet hagyni.