Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2017. október. 13.

Megjelenés: 2017. október 5.
Fejlesztők: Amax Interactive
Történet:
Richard Rives felesége, Rosalind nyomtalanul eltűnt, és ezért egy detektívet fogad fel, hogy járjon utána, mi történhetett, így az utunk most Mudcreek városába vezet.

Amanda szemszöge

Nincs itt sok fenyegetés, konkrétan a legnagyobb meglepetést már a játék elején lelövik: Richardra a saját felesége rátámadott, így tulajdonképpen nem is kellett volna keresni. Azonban a nőnek olyan betegsége van, amit nehezen lehet gyógyítani, és ezért valami klinikával kötött üzletet, hogy meggyógyulhasson. Csakhogy nem tudott elég pénzt összeszedni, hiába a város polgármesterének felesége, és emiatt kezdődtek a bajok.

De a polgármester úr se olyan tiszta, mint látszik. A történet felénél kiderült, hogy a „doktor” igazából a volt asszisztense, Walter, aki bosszút akar rajta állni. A probléma ott kezdődött, mikor Rosalind a képbe került, Richard több időt szentelt neki, mint a munkájuknak, teljesen fel is adta. Walter beköltözött hozzájuk, hogy dolgozzanak együtt továbbra is, bár akkor is egyedül maradt. Éjt nappallá téve gürizett, alig evett és aludt. Egyedül Rosalind volt hozzá kedves, ennek eredményeképp ő is beleszeretett a nőbe. Aznap, mikor Richard megkérte a kezét, Walter bevallott mindent, és akkor repült is a házból. Később elvitte egy bányába, ami volt annyira elhagyatott, hogy meglegyen a maga titka. Ott szépen megsebezte, és lelökte. Walter akkor fogadott végleg bosszút. A bosszú félig sikerült, mert Richard még él, és elvitte magával a lányt.
Útközben jött egy motoros banda, nehogy könnyű legyen a dolgunk, és a vezetőjük egy karkötőt akar nagyon. Lehet sejteni, melyiket (ugyanazt, ami Rosalind csuklóján is van, csak ez a szerencsétlen punk nem volt tisztában, milyen következményei vannak a viselésével). Mondhatni, versenyt futottunk vele, de úgyis mi győztünk, mert hát miért ne.

Bónusz idegesítő tény, hogy Richard talált Walter laborjában két karkötőt, fel is vette őket, aztán azóta hülye. Úgyhogy a segítségkérőnk lett a legnagyobb ellenségünk. Úgyhogy mehettünk vissza a barlangba, hogy ott lezárjuk ezt a szálat, és egyik férfi se jött ki onnan élve. Bocsi.

A bónuszban a város rendőrkapitánya hív, hogy Rosalind megint veszélyben van, és nem mond több részletet, csak menjünk oda, és a többit személyesen. Rosalind átvette a klinikát, jóra akarja fordítani a dolgokat, de mégse lehet minden okés. A motoros banda feje akarja őt is, és a detektívet is eltenni láb alól, de ez persze nem sikerült. Az idiótája megszerezte a karkötőt, ami olyan erőt adott neki, ami több mint hasznos, és meg kellett találni azt a másik kapszulát, amibe belefektetve kiszívtuk belőle ezt az ártó energiát.

Szerintem

Felnőtt a sorozat, azt kell mondanom. Az eddigi ártatlan vonalhoz képest egyre több a felnőttek világában látott cselekmények, bűntettek, és az árulás gyakori témája lett több sorozatnak is, itt sincs kivétel. Gyűjteni nem sokat kellett, az előző történetek cuki segítőit és érméket, amikkel később át lehetett őket öltöztetni, de így csak ennyi.

Grafika: 10/10 – még mindig az ő grafikájuk a legjobb
Teljesítmény: 10/10 – csak az ablakos mód hiányzik, de nem zavaró
Történet: 10/10 – ez az a téma, amiből nem lehet megunni az ismétlést, mert mindig más.

Amy Hozzászólások: 0 AMAX Interactive HOG Reviews PuppetShow

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020