Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/10/13
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: EleFun Games Fear for Sale HOG Reviews

Megjelenés: 2017. október 7.
Fejlesztők: EleFun Games
Történet:
Whitefall városában most nyílna egy hotel, ámde az építők szellemet látnak. Emmát pedig odaküldik, hogy felderítse, mi igaz ebből a történetből.

Amanda szemszöge

Az aranyláz korszakában járunk, így nem csoda, hogyha tipikusan olyan jelekre bukkantam, amik arra a korra engednek emlékeztetni. De miért is olyan különleges ez a város?

Történet szerint élt egy házaspár Tobias és Joanna Chaney itt éltek a városban, ámde egy nap a fiuk, Peter, szőrén-szálán eltűnt az erdőben, és nem került elő. Emiatt Joanna olyan mély gyászba borult, hogy csecsemőrabláshoz folyamodott, ez a lány volt Olivia, aki a mi szellemünk is. Az ügy miatt Tobias tetszhalottá tette a feleségét, és megjátszották, hogy a nő belehalt a fájdalomba, közben meg az erdő mélyén élt. Olivia azonban egyik nap észrevette őt, és gyanús lett minden.
De Joanna addig sem tétlenkedett, míg az erdőben bujdokolt. Egyik nap hangokat hallott a tóból, majd üzletet kötött az ott lappangó démonnal, miszerint lelkeket gyűjt neki, ő pedig visszakaphatja a fiát. Persze, hogy a démon a gyászából táplálkozott.
A dolgok pikantériája, hogy ez a démon folyamatosan egy napot ismételtetett minden városlakóval, újra meg újra, és ez csak úgy múlt el, hogy Emma megjelent, és utánajárt a démonnak. Volt rá mód, hogy megállítsuk, és végleg elpusztítsuk, ehhez kellett egy álomcsapda. Mindig kell egy álomcsapda, hogy a démont elűzzük, tanuljuk ezt meg ma.

A bónuszban Joanna talál egy naplót, amin még uralkodik a démon. Ez a napló egy másik detektívé volt, aki leírta, hogy az eltűnt bányászok után akart nyomozni, ehelyett csak egyetlen túlélőt talált, aki végül elvezetett Joanna eltűnt fiához. Egy rituális helyszínen volt fogságban, mondván, hogy a démonnak jó feláldozni. Egy fenét.

Szerintem

Szeretem ezt a sorozatot, mert meg tudnak lepni jó történetekkel. Ez a mostani kimondottan tetszett. Nem szereztem meg minden kollekciót, és a kripta előtt belefutottam egy bugba is, úgyhogy kezdhettem előröl… de legalább a történet miatt megérte, mert volt pár olyan alkalom, mikor véletlen átugortam egy mondatot.

Grafika: 10/10 – Olivia volt a kedvenc karakterem *-*
Teljesítmény: 09/10 – egyedül a széles képernyő volt a gondom
Történet: 10/10 – szeretem az ilyen nyomozásokat, ahol keveredik a történelem a misztikummal


Alább tudsz üzenetet hagyni.