Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/09/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: 30 napos szeptember kihívás Kihívások

16. Smink nélküli nap + mit jelent számodra a szépség(ápolás)?

Mikor sehova sem megyek, abszolút nem sminkelek még otthon sem. Még a sminkelős videókat sem szeretem. Főleg, hogy olyan termékeket visznek fel, olyan hatalmas mennyiségben, ami már egészségtelen, így feleslegesnek is tartom. Valamiért engem taszít, hogyha valaki porcelánbabára sminkeli magát. Egyszer láttam egy videót, ahol a lányzó úgy lesminkelte az amúgy hibátlan dekoltázsát, hogy nem látszódott utána semmi rajta. Ez mire jó?

Részemről fontos a szépségápolás, de nem úgy, hogy én most tesztelek tizen x terméket (bár szívesen lennék az Essence termékek kipróbálója, de nem vagyok beauty blogger), aztán írok róla. Sajnos számtalan noname márkáról kiderült, hogy allergiás rohamot kapok, így nem is vásárolok már olyanokat.

Azt már előbb kiemeltem, mit nem szeretek ebben. Részemről az a szép, esztétikus, ahol nincs 10 kiló vakolat az arcon, tussal van kiemelve a szem, és lehetőleg nude-, vagy rózsaszínes árnyalatú a rúzs. És nem több. Szerintem felesleges ilyen meg olyan más réteget felvinni a bőrre, de ez csak az én véleményem :D.


Alább tudsz üzenetet hagyni.