Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/04/21
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

Igazából nem nagyon vásároltam még eddig online. Illetve úgy nem, hogy külföldről. Tavaly csak a Hope is Here Fan Deluxe került a birtokomba, idén eddig csak az alábbi gyűrűszettet rendeltem.

A körmeimet ne nézzétek, pocsékak XD. Meg a 2. képen a mutatóujjammal takarom Encit, anyu cicáját, de sebaj :D. Szóval igen, rendeltem még múlt hónapban egy gyűrűszettet. Még lehet kapni egyébként, belinkeltem, aki szeretné :D. Akkor is ennyi volt, és szerintem tényleg megérte. Csak most növesztem a körmöm, mert melóban tönkrement, de annyi baj legyen. Szerintem teljesen jó vétel volt :D. Végre van 4-nél több gyűrűm. Egyébként, azt vettem észre, hogy szerintem a kínai nőknek extrém kicsik a kezeik (vagy én vagyok ilyen szerencsétlen húsos).

Ilyen húsvéti ajándék lett volna, de csak ma érkezett meg. Utóhúsvét pipa. Anyunak is rendeltem, az övé arany, de az övé nem érkezett meg. Már írtam az eladónak, csak még választ nem kaptam. Még nem tudom, mikor fogom élesben használni, sok melóhelyen sajnos a gyűrűket diszkvalifikálják.


Alább tudsz üzenetet hagyni.