Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/02/17
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Updates

Ezer éve nem írtam semmi ilyesmit, de most úgy éreztem, itt az ideje. Kicsit alakítottam a lapon, és most, hogy itt a hétvége, nem kizárt, hogy folytatom is. Pár modult már nagyon régóta gatyába akartam rázni.

» Megint van egy új design, illetve, egy régi új, számszerint a hatvanadik. Igen, tudom, a hasábok változtatása és a színek átírása nem valami hű, de nagy szám, de nekem valamiért sosem lesz olyan egy design, ami meglátok valakinél. Mindig belenyúlok, és a végén mindig odalyukadok, hogy az enyémet írom hozzá. Ez a verzió is szerintem a végleges. Elhittétek, hogy nem találkoztok még egyszer Lacrimas-szal a fejlécen? Ugyan… SILPP vagyok, kötelező a promóció. Minél nagyobb helyen, annál jobb. És szerintem ez még a jobbik változat, mert eredetileg egy full nagyképest akartam kitenni. De ez még változhat.
» Hozzájuk kötődik, hogy szépen elkezdtem tuningolni az adatlapjukat is, így tessék befáradni. Valaki egyszer csak megérti, mit eszek rajtuk ennyit…
» Több modult fogok hozni, ezek egyike az Ask.fm-hez kötődik. Még tavaly októberben kezdtem el, és itt vannak szépen sorban piszkozatban végig a félig megválaszolt kérdéseim, csak van, amihez direkt választottam képes választ, azok felét még meg se csináltam.
» Havonta csak egyszer fogok tudni egy nagyobb modult hozni a használt Simses tartalmaimról, ezért így azt csak hóvége felé várjátok. Minden hónapban van 28-a szerencsére, így elképzelhető, hogy majd akkora lesz meg a cikk 2. része. Az biztos már, hogy a használt pózdobozokról fog szólni.
» Van egy extrém elképzelésem, hogy a kedvenc Simem majd fotómodell lesz, és az összes. ruhát/hajat/sminket fogja viselni egy fotózás erejéig. Egyébként Mackenzie Shanna Lipsey a neve. Övé a full lila ház, aminek már állnak az alapjai xD.
» A GrafikaSzombat működik, csak én sunyi módon nem linkeltem még ki. Akár itt, akár ott a Rögzített bejegyzésben várom a kéréseket, miről/kiről szeretnétek ikonokat.


Alább tudsz üzenetet hagyni.