Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/01/13
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: EleFun Games HOG Reviews Witches' Legacy

Megjelenés: 2017. január 7.
Fejlesztők: EleFun Games
Történet:
Nicky aggódik édesanyjuk eltűnése miatt, aki már mióta nem tért vissza Sallenvile-ből. Jack, a bátyja azonnal érte indul a városba.

Amanda szemszöge

Ezer éve nem láttam a kedvenc boszorkányos sorozatom. Kicsi Tony itt sincs, de van helyette egy menyété változó lányzó, Bertha. Ha fiú lenne, tuti Draconak hívnám. De már az egy vicces dolog volt, mikor fogta magát a menyét, és beszólva elijesztette a békát, mert kellett a kocsi kulcs. Innentől kezdve a készítők megnyertek maguknak :D.

Van egy Delora nevezetű boszorkány, valószínű ő rabolta el Juliát ebben a nem létező városban. Egy nagyobb hatalmú boszorkány szolgája volt, ámde csakhamar kitűnt a többiek közül, és hamar elkezdte a saját seregét összeszedni.

De, ott volt Julia nagyapja, aki egyszer már szembeszállt vele. Távol is akart tartani ettől a várostól, de hát senki sem szokott ellenállni a tilosban járásnak… 😀 de ez a banya túljárt az eszünkön. Később találkoztam csak Hectorral, Julia nagyapjával, aki odaadta azt a kesztyűt, amivel legyőzhetem Delorát. Igaz, hogy közben Jackre és az anyjára meg olyan bűbáj van kiszabva, hogy senki sem látja őket… azt se ártana megtörni, de gondoltam én, majd akkor menni fog, ha Delora meghalt.

Ahogy beljebb kerültem az egész játékban, meg a történetben is, úgy láttam egyre elborultabb, egyre nem evilágibb tárgyakat, élőlényeket. Ezzel nem is volt baj, csak néha megálltam nézni, hogy ezek igazából hogy jutnak oxigénhez, de mindegy. A banyát egy óra és Hector bácsi kesztyűjével lehet legyőzni, három kattintás az egész, és volt nincs banyus. A város felszabadul az átok alól, és lehet szépen helyreállni.

A bónuszban visszamegyünk 1925-be, amikor is még élt Hector. Közben egy fekete füstszellem megszáll egy kislányt, míg beszél. Valójában az egész Morgana terve volt, akinek persze, hogy még több boszorkányra van szüksége. A lánynak is van potenciális ereje, hogy boszorkány legyen, és Morganához kellett volna, hogy kerüljön. De Hector még időben megmentette őt, és még egy lányt. Akkor átkozta el Delora a várost, és azért kellett elhagynia a családját, hogy vigyázzon a városra. Szomorú történet.

Szerintem

Én nem értem, hogy csinálták, mikor az óránál gondoltam, melyik kártya lesz az, amit majd választok, erre rittig azt vitték el. Sosem gondoltam volna, hogy a játék ilyen profi :O. Szívem szerint Morganát már eltemettem volna, de örültem, hogy egy kis ideig viszontláthattam Wolfgangot. Nagyon bírom a karakterét.

Grafika: 08/10 – néha idegesített, hogy a tárgyak kicsik, és a morfokra is nagyon kellett vadásznom
Teljesítmény: 08/10 – utálom a szélesképernyőt
Történet: 10/10 – mikor lesz az, hogy végre eltesszük Morganát láb alól, és Wolfgang is végre kiszabadulhat?


Alább tudsz üzenetet hagyni.