Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/01/30
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Tags

Álarcoshölgy oldalán van egy tag, és nekem meg persze, hogy az szükséges. Mint általában minden ilyen. A forrás az övé, és íme a válaszaim:

01. Az öltözőben, amikor mindenki öltözködik, meg szoktad nézni, hogy néz ki a többiek teste, vagy fel sem pillantasz, mert ezt kellemetlennek tartanád?
Miért néztem volna meg más nők testét? Attól jobb lesz a mellem formája, vagy WTF? Nem, egyáltalán nem. Jómagam mindig a használaton kívüli zuhany alatt öltözött, mert egyrészt szégyelltem a testem, másrészt így elkerültem a gúnyolódásokat. Hála Merlinnek, kölcsönösen nem voltunk kíváncsiak egymás testére.

02. Melyik híres emberről fantáziálsz? Miért találod őt szexinek?
Jeffrey Dean Morgan jelenleg az atyaúristen nálam. Ahogy előadja Negant, az valami eszméletlen. Más filmekben és az Odaátban nem volt olyan extra, amiért felkaptam volna rá a fejem. De Neganként… ♥ úgy néz Rickre néha, ahogy én szeretném, hogy Babyboy nézzen rám, eszméletlen nagy dumás, és olyan humora van, hogy akkor is nevettem, mikor amúgy nem kellett volna. Ja, és féltékeny voltam Oliviára. De csak egy kicsit.

03. Melyik tulajdonság ne legyen jelen egy olyan srácban, aki akar tőled valamit: fukarság, irigység, tisztességtelenség vagy bizonytalanság?
Van, ami annyira nem idegesít ezek közül… miért nincs több opció? Na jó, ha már muszáj választani, akkor a bizonytalanság. Most döntse el, hogy mit akar.

04. Hogy érzed most magad?
Kicsit fáj a fejem, pedig már hat pohár vizet ittam, mellé 4 gyenge kávét és két nagy pohár teát. Lehet, ezért is fáj a fejem :D. De legalább van munkám.

05. Ki a kedvenc színészed? És mi a kedvenc filmed tőle?
Kapásból rávágnám, hogy Johnny Depp, mert neki elég sok filmjét láttam. Nem nézek annyira filmeket. De ha már megemlítettem Johnnyt, akkor mindenképpen az Álmosvölgy legendája.

06. Miért kezdtél el blogolni?
Annak idején elég nagy szám volt, hogy mindenkinek van egy kis online naplója. Talán akkoriban kezdett el elterjedni ez a fajta médiafelület, és valamiért úgy éreztem, hogy részese akarok lenni. Több-kevesebb sikerrel haladtam, mert sajnos egyszer megtalálták a blogom még 10. osztályban, aztán akkor kellett teljesen újrakezdenem az egészet más néven. Akkoriban a jó kis depresszív verseimet akartam megmutatni a világnak, meg jó érzés volt leírni, mi volt a suliban meg stb. Később persze ez változott, és rátaláltam, mi az, amitől egyedivé lehet a blogom. Rinyálni már inkább a naplómba rinyálok, online senkit, mert visszaüthet még egyszer…

07. Neked van bakancslistád?
Van hát, de itt online csak ennyi. A többi az füzetben van.

08. Mi a kedvenc sorozatod?
The Walking Dead ismerős? Ráhúztak 2013 decemberében, rá két hónapra meg már rajongói oldalam volt, ami nemsokára három éves lesz. Lehet, hogy egy hasonló stílust feldobok oda is… mást jelenleg nem nézek, pedig kéne.

09. Mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?
Kiindulva a HOG-os képzettségemből, biztos, hogy valami éles tárgyat, hogy tutajt tudjak készíteni. Egy jó kés bármit megold!

10. Írj egy dolgot, amit nagyon utálsz és indokold meg!
Ha valaki úgy eszik, hogy hallom, hogy rág! Egyszerűen uuutálom. Ingerül leszek tőle. Ugyanilyen, mikor a nénik cuppogtatják a műfogsorukat a metrón. Attól szabályosan kiráz a hideg.


Alább tudsz üzenetet hagyni.