Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/10/28
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Five-BN Games HOG Reviews Lost Lands

Megjelenés: 2016. október 26.
Fejlesztők: Five-BN Games
Történet:
Egy kísértethajó kapitánya Susan lakásán hagy egy ládát, és feltétlenül találkozni akar vele a parton. A Lost Lands és Susan világa ismét veszélyben vannak.

Amanda szemszöge

Jelenleg nem akkorában, mint a korábbi részekben, de itt azért nagyon elszállt a készítők fantáziája. Már egyből egy hódember ment ki az örvény után, és ő közli, hogy van egy fickó, aki a közelben annyira kegyetlen uralkodó, hogy a város lakói mind elköltöztek, amíg még tudtak. Rengeteget megölt, bebörtönzött.

Ezt a férfit pedig, akit bezáratott egy gonosz boszorkánnyal egy varázskockába mély álomban, csak azért akarta félreállítani, hogy a feleségét magához édesgesse. De azonban ez a nő inkább vállalta a börtönt, minthogy a kegyetlen uralkodó játékszere legyen.

Természetfeletti lényeknek alig van nyoma, van egy gyíkasszony, akinek a férjét ez a kegyetlen uralkodó ölt meg, meg néhány szellem, meg nyughatatlan lélek, de nem támadnak, csak ijesztőek, ahogy ott állnak a Necropolis területén. Az a cél, hogy ezt a fickót kiszabadítsuk, de ahhoz rengeteg helyen kell járni, és komolyan, hogyha térkép nem lett volna velem, garantáltan eltévedtem volna. Mondjuk, a gyíkemberek szigetén ellettem volna, főleg a tengerparton.

Mikor sikerült legyőznöm – mert miért is ne arathatna Susan meg én diadalmat állandóan? – a remete még mondta is, hogy menjünk inni valami finom rumot a hódemberhez, merthogy az övé a legjobb a vidéken. Susan meg már bekerült a krónikákba, annyira elterjedt a szigeten az összes hőstette.

A bónuszban odakerülünk, ahol a hód megmenti Susant – de Susan közben megfulladt a vízben. Egy elf néptől kell segítséget kérni, de még ez sem hozza vissza a sziget megmentőjét, mert egy tengeri istennek kell a segítsége, mielőtt visszatérhetnénk a fősztoriba. A helyszínek rövidek, de annál gyönyörűbbek.

Szerintem

Tényleg már arra várok, hogy Susan fia, Jimmy induljon az anyja keresésére, bár nem hiszem, hogy sokáig kellene erre várni. Maga az elmélet, hogy egy párhuzamos univerzumban mentjük meg a világot, nagyon hatásos, és szerencsére, kiapadhatatlan forrásanyag.

Grafika: 09/10 – javultak a karakterek, pl.: Susan szemceruzája még csak el sem mosódott!
Teljesítmény: 10/10 – minden pipa
Történet: 10/10 – még mi állhatja Susan útját, hogy tényleg az egész sziget uralkodónője legyen?


Alább tudsz üzenetet hagyni.