Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/09/02
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Dead Reckoning Eipix Entertainment HOG Reviews

Megjelenés: 2016. augusztus 27.
Fejlesztők: Eipix Entertainment
Történet:
Seth Savage holttestére bukkannak Snowbird’s Creek folyójában, és egy detektívet küldenek a helyszínre az ügy megoldása érdekében.

Amanda szemszöge

A motiváció nem rablás, ez tény. A fickó halála előtt megnyitott egy vasútvonalat, és volt egy fontos nő is az életében. Valami tompa tárggyal leütötték, és utána dobták a vízbe. De hát egy holttestet nem lehet csak úgy eltüntetni ;).

Alapból úgy kezdek mindig neki ennek a szériának egy-egy új részéhez, hogy mindenkit gyanúsnak tartok, aki csak megjelenik a képernyőn. Aztán ez szépen lassan rövidül. Először volt egy másik fickó, Marlon, aki eléggé vetélytársnak érezte Savage-t, de mikor kikérdezhettem volna, megölték. A módszer ugyanaz: úgy fejbe vágták, hogy azonnal életét vesztette. A tüntetők, a boltos, Marlon lánya, a seriff is lehet a tettes.

Ráadásul úgy néz ki, hogy két híres-hírhedt bányász leszármazottai élnek a városban, akik úgyszintén nincsenek jóban, mint a felmenőik. Az egyik a seriff, a másik a polgármester.

Igazából a vége felé nekem baromi unalmasnak tűnt. Az egyik fickó, akit üldöztem, igazából nem is gyilkos, de akkor is elrabolták a menyasszonyát, akivel el akartak költözni ebből a városból, hogy máshol kezdjenek új életet. A boltos volt a háttérben, mert annyira akarta az elátkozott aranyat a bánya mélyén, hogy képes lett volna felrobbantani az egész kócerájt. A kapzsiság egy nagyon rossz dolog.

A bónuszban eltűnt a helyi kocsma tulaja már több napja, és persze, hogy ez nem lehet ok nélkül. A bojler mellett meg is találtam holtan, valami piszkos üzletben lehet benne. Később megtaláltam a boltost, aki szintén benne volt abban az üzletben, hogy az itt kibányászott aranyat kicsempésszék. De nem a boltos volt a főnök, hanem egy teljesen ismeretlen figura, aki nem is volt a főjátékban. Végül lecsuktuk, be is zárták a börtönbe, a boltossal együtt. Igen, az arany ennyire rossz dolog.

Szerintem

Pedig szeretem ezt a szériát, de ez annyira vontatott volt nekem, hogy nagyon nyögvenyelősen ment, pedig semmi bajom az aranyásókkal. Abban az időben ez komoly dolognak számított. A vége felé sűrűn hinteltem, mert annyira nem voltam képben, mi hova való, és ez volt az egyik olyan game, amit a saját teljesítményem alapján jónak tartok – csak nem nekem.

Grafika: 10/10 – miért is tagadnám le, hogy ez úgy jó, ahogy van?
Teljesítmény: 10/10 – minden van, amit szeretek – csak nagyon valósághű
Történet: 10/10 – aranyásók, kapzsiság, arany minden mennyiségben – de inkább sok a bányászat.


Alább tudsz üzenetet hagyni.