Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/03/04
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive HOG Reviews Shadow Wolf Mysteries

Megjelenés: 2016. február 28.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
A főhős és az apja kénytelen visszatérni Wolfhillbe, miután a főhős kuzinja a segítségét kéri.

Amanda szemszöge

Méghozzá azért is, mert a farkas (fent) konkrétan meg akarta ölni a főhőst még kiskorában, csak azért, mert vérfarkas. Az akkor fiatal abba megvédte a gyerekét, de el kellett a városból menekülnie. Most pedig itt az ideje visszatérni, hogy megmenthesse a család becsületét.

Már csak az a kérdés, hogy miért érzem én úgy, hogy az apa valamit nagyon rejteget?

Egyetlen druida akarja leszámolni a családot, immáron harminc éve, valami rituálé miatt, ami csak éjfélkor meg teliholdkor hajtható végre. A családot remekül kiszabadítottam elég hamar, már csak ezt az idiótát kellett valahogy megállítanom. Részemről elég hülyén nézett ki a maszkja.

Később derült csak ki, hogy ez a druida keverte a genetikát meg a varázslatot, így mindenkinek az Y-kromoszómáját megbuherálta egy kicsit. És ez még nem lenne elég, mindig vörös bogyókat kell szedni, ami növelik a bennünk levő farkas erejét. Éreztem én az ötödik rész után, hogy ennek még folytatása lesz.

A farkaserővel kellett legyőzni végül a druidát, miután egy bájitallal sikeresen levettem magamról az irányítást, mert mi az, hogy ez az idióta csak úgy irányítgat egy távkapcsolóval? Még szerencse, hogy a kuzin szépen gondoskodott róla, és a család továbbra is megélhet a mezőgazdaságból (némi szőrrel fűszerezve).

A bónuszban a főhős apja hirdet valami speciális kezelést a betegek számára, és egy pár női tagját kezelésbe veszi. Ahogy eltelt a két hónap, szerencsétlen férj semmit sem hallott a feleségéről, és mikor bement ebbe az intézetbe, kiderült, hogy halott, és nem tudták értesíteni. Nekem ez már itt messziről bűzlött, hiszen biztos, hogy valamit akart a farkasátokkal kísérletezni, és megint szüksége volt alanyokra.

Neil (a főjátékban megmentett család feje) közli velünk, hogy van a dokinak egy lánya is, aki azt akarja, hogy a szélmalom alatti labort egyszer és mindenkorra robbantsam fel, mert ő volt az apja idióta kísérleteinek első áldozata, és nem akarja, hogy mások is szenvedjenek. Ne félts engem, szeretek robbantgatni :D.

A végén sikerült megtalálni szegény lányt is, aki élt, bár azt nem értettem, hogyha a doki a lépcsőn húzta lefelé, miért nem rúgta orrba a másik lábával… de mindegy is, az a lényeg, hogy élnek, és elvileg mindketten farkasmentesek…

Szerintem

Tutibiztos, hogy lesz hetedik része, mert akkora utalás volt benne a végén, hogy valaki már megint levágott a vörös fagyöngyből, hogy az hétszentség. Már nem zavar a széles képernyő, mert ezzel a feketével jól mutat, és abszolút nem zavaró. Legalább könnyebb profilt csinálnom neki :D. Egy-két minit kihagytam, mert nem volt kedvem hozzá, plusz érteni akartam a történetet is.

Grafika: 10/10 – elbírnék viselni több vért is
Teljesítmény: 10/10 – semmi fagyás, minden van, amit szeretek
Történet: 10/10 – az elején kicsit zavaros volt, de utána minden kitisztult.


Alább tudsz üzenetet hagyni.