Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/03/11
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive HOG Reviews PuppetShow

Megjelenés: 2016. január 22.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Saltsbruck városában az élők egyik napról a másikra bábok lesznek. De nemsokára megölnek párat, a kormányzó lánya eltűnik, és a város bepánikol. Itt az ideje a detektív segítségének.

Amanda szemszöge

Oh, hát, azt kihagytam, hogy valami van a sóbányában, és tuti köze van a gyilkosságokhoz, meg a bábokhoz is.

Először zavaros volt a történet, hogy itt-ott bábok, egy pár a készítő, akik mindent megtettek, hogy eladhassák a játékaikat, és a csaj igencsak gyanús volt. De már ott, mikor beléptem hozzájuk, és jött a hír, hogy meghaltam, és minden rosszba fordult. De most akkor mi van?

De nem, még élünk, csak a tudós csaj nem szeret minket. De nem is lepődök meg ezen. Végre-valahára átjutottam az őrökön, erre két rendőr le akarja lőni azt a csuklyás izét, ami igazából egy báb, és nála van a kislány is. Szóval ja, kicsit siessünk.

Aztán kiderült, hogy a párból a nőnek volt nagyobb érdeke egy saját gyerek, ezért megalkották bábként, de olyan rosszul programozták be, hogy csak negatív dolgokat tanult. Addig nem is volt baj végül is, amíg embereket nem kezdett rabolni. És nekem kellett helyrehozni a báb agyát, nehogy még több szörnyűséget elkövessen. Amint ez sikerült, mindenki tökre boldog, de a bónusz azt mondja, hogy az a pálca, ami nálam volt, rejteget valamit még, tehát borítékoltak a készítők egy kilencedik részt. Én várom.

A bónuszban aztán visszamegyünk az időben, és Hanna elmeséli Evanak, a bábnak, hogyan is érkezett a világra. Vagyis hogyan ment Hanna a városba, hogyan találkozott Daviddel, akik szépen felvirágoztatták a várost.

Szerintem

Rengetegszer kifogott rajtam ez a nyavalyás elméretezett képernyő. Se ablakos mód, se képernyőhöz állítás nincs, sokszor kellett elszámítva megtalálnom valamit, többnyire mindig balra és fel kellett keresni, mert ott találtam meg a legtöbbször mindent. A térkép oké, a hint oké, minden mással boldog vagyok, csak ez az elméretezett képernyő akasztott ki egy kicsit.

Tehát, mikor is jön a kilencedik rész? Jobb esetben nyáron, ahogy ERS-éket ismerem. Sebaj, addig van még mibe belenéznem.

Grafika: 10/10 – ebben nincs hiány, csodálatos steampunk élményt kaptam
Teljesítmény: 07/10 – csak a képernyőfelbontás miatt, különben minden rendben van
Történet: 10/10 – ideje lenne már egy olyan, hogy mi magunk vagyunk bábok, és vagy vissza kell változnunk emberré, vagy pedig mások segítenek rajtunk.


Alább tudsz üzenetet hagyni.