Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2016. február. 05. | 21:59
Forrás: another-one.gp

teo írta össze ezt a kis aranyosságot, én meg amúgy is imádom ezeket a teszteket, amíg nem túl személyesek, szóval ezt elhoztam tőle, és kitöltöttem :3.

01. Van olyan gyógyszer/vitamin amit rendszeresen szedsz?
Igazából kellene egy olyan női hormontartalmú gyógyszert szednem, ami segítene egy pár bajomon, mert amit szedtem (Taisa) konkrétan csak a ciklusom tette helyre, de a várt eredményhez kevés volt.

02. Van olyan dal, amit ha egyedül vagy otthon, hangosan bömböltetsz, de ciki lenne mások előtt is bevállalni?
Nem tudom, mennyire ciki, de lehet, hogy most ki fognak akadni a fémvérű társaim, de imádom KT TunstallSuddenly I See” c. dalát. És hiába 10 éves az a film, egyszerűen nem bírom megunni. Hogy írjam le… felszabadul a boldogság bennem, ha meghallom, és olyan csini nőcis hangulatom van. Ne kérdezzétek, ez hogy jött, de hogy a legtöbb metalos kitagadna érte, az holtbiztos :DDD

03. Sokszor használsz emoticonokat?
Alapjáraton véve igen :D. Mikor még volt msn, elég sokat használtam, sőt, gyakran ismerősökkel versenyeztünk, kinek milyen ikonja van, és így gyűjtögettem :D.

04. Milyen hosszú a hajad?
Lapockáig ér, és már megint ott tartok, hogy frufrut akarok… de nem állna jól, öregítene. Egyelőre élvezem, hogyha dohányboltba kell mennem elkérik a személyimet :DDDD

05. Van olyan beceneved, amin csak a családod hív?
Hello szia, Bogárka vagyok :D

06. Emlékszel még a kiskori szerelmeidre?
Oviban nem volt, még alsós koromban bele voltam zúgva egy Norbi nevű srácba. A híresebbek közül pedig nem vállalom fel, sajnálom.

07. Milyen a kapcsolatod anyukáddal?
Jó, köszönöm kérdésed :D. Az utóbbi időben ráadásul jobb, mert volt egy törés az életemben, és az ő segítségével álltak össze a dolgok a fejemben. Nem azt mondom, hogy nincs titkom előtte, de jó barátnők vagyunk. Már elterveztük, hogy elmegyünk egyszer ketten egy wellness-hétvégére, hogyha szép csini alakom lesz. Motiválásban jeles? Jeles! :D

08. Milyen berögzött szokásaid vannak?

  • Csak rendben tudok elaludni, és mindig 60 percre állítom a tévét. Élvezet a Bizarr testekre elaludni :D.
  • Reggel kell két kávé, hogy ne öljek meg senkit. Köszönöm.
  • Muszáj rendben lennie a zenetáramnak, mert addig nem vagyok nyugodt, és nem tudok dolgozni, amíg nincs ott a tudat a fejemben, hogy a lemezek a helyükön vannak.
  • Szeretek a buszon hátul utazni, még akkor is, hogyha nem végállomásig megyek. Több a fény, és gyorsabban lejutok. Utálom amúgy a korlátokat a lépcsőkön, mindig félek, hogy fennakadok, és leesek.
  • Az almás pitéhez szigorúan almás-fahéjas teát iszom.
  • Ősszel rengeteg barna ruhát hordok, és sok rózsaszínt akarok majd a nyár folyamán beszerezni.

09. Van valami faksznid? Valami, amit nem tudsz elviselni, ha mások csinálják, pedig sima hétköznapi dolog.
Utálom, ha előttem ürül ki a kávés termosz, mert azt csak én üríthetem ki. Vagy ha előbb mosogattam el, és ott egy tányér.

10. Az ágy melyik oldalán alszol?
Középen, szigorúan. Nem tudom hogy csinálom, de hiába próbálok legbelülre menni, akkor is reggelre ott vagyok, és Lili rajtam alszik. Macskák.

11. Van valami furcsa testi adottságod?
Nem tudok róla… bár ha azt nézzük, hogy az egyik bokám belső felén van egy vágás, ami sosem fog eltűnni, akkor azt mondanám.

12. Milyen élmény volt számodra az első nyelves csók?
Eredmény: negatív.

13. Tetszett-e már valaha valaki, aki számodra TILOS?
Nem tudok ilyenről. Miért is tiltottak el tőlem bárkit is?

14. Számodra mit jelent az, ha valaki igénytelen?
Nem tagolnám külön nemek szerint, mert végül is, mindkét nemtől elvárható egy szinten a rendszeres higiénia. De ami taszít engem: ha nem fürdik, zsíros a haja, egy időben kiborítottak a pattanások is. A zsíros haj is egy szinten. A pasiknál a szakáll egy okés dolog, de csak ha látszik, hogy ápolt. Ja, és akkor a neonszínekről nem beszéltem…

15. Hordtál olyan ruhát amiről, akkor meg voltál győződve hogy menő, de visszagondolva vérciki volt?
Van egy többfajta lila gumicsizmám… és hát nem éppen előnyös azért, mert semmit sem lehet egy lila cipőhöz felvenni. Illetve lehet, de nem az én jelenlegi ruhatáramból.

Amy Hozzászólások: 0 Tags

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020