Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/02/19
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: AMAX Interactive HOG Reviews Redemption Cemetery

Megjelenés: 2015. március 6.
Fejlesztők: ERS Game Studios
Történet:
Főhősünk baleset szenved, mikor egy viharba kerül a gépével. Ám a sziget, amin landolt úgy tűnik, nem akarja elengedni, hála a gonosz szellemének.

Amanda szemszöge

Sokszor mondtam, hogy ez a széria egy ijesztő széria. És most be is igazolódott, hogy igazam van. Már azért is, mert az a démon, hogy ott ólálkodik a szigeten, már megér egy misét. És akkor még arról nem is esett szó, hogy még három lelket mentsek meg, akik már x ideje itt szenvednek a szigeten. Mert ha helyrehozom a világítótornyot, ők is, meg én is felszabadulunk.

Először egy tanárnőt kellett megváltanom, aki későn tudta megmenteni az igazgató kisfiát. Persze, az a démon itt is hátráltatott engem, de nem vagyok én olyan fából, hogy ez megakadályozzon. Amúgy sem szeretek sérült gyerekeket látni, főleg olyanokat nem, akiket még egy démon is terrorizált.

Másodjára egy lovag segítségére siettem (miért nem fordítva?). Egy párbajt vesztett el, mikor rejtélyesen megbetegedett, ellenfele pedig megszerezte a szerelme kezét, a birodalmát is, pokollá téve ezzel a hercegnő életét. Persze, egy szép kis mérgezés állt a dolgok hátterében, amiben a kihívott intézkedett, hogy stabilan nyerjen. De a börtönbezárásom után kiderült, hogy az a fickó csak egy szélhámos, az igazi rangos férfi pedig évekkel ezelőtt meghalt a cellájában… jó, hogy jöttem, nem igaz?

Harmadjára a második megismert hercegnő leszármazottja kerül bajba – a férje ugyanis embereken teszteli az elektromosságot. De a férje igazából a démon, mert neki szüksége van még lelkekre a szigetén. De szerencsére meg tudtam menteni őt, és a démont is le tudtam gyengíteni. Már csak az a probléma, hogy én ott ragadtam a szigeten.

A bónuszban ismét a temetőben ébredünk, és a temetőőrtől megtudtam, hogy a gonosz szellem bár legyengült, nem pusztult el, és vissza kell menni a Havald-család legelső tagjához, mert ő börtönözte be legelőször. A katakombák bejárata pedig a temetőben van…
Az első Havald, Henry rendkívül hálás volt, amiért az elődeit megmentettük, valamint a világítótornyot is helyrehoztuk, de ahhoz már nem volt ereje, hogy a démont végleg elzárja. Ezért vissza kellett mennünk a múltba, az 1300-as évekbe, és ott legyőzni.
Henry éppen elfogott egy szellemet, amit elzárt, viszont szeretné végleg legyőzni, ezért egy sötét erdőbe kellett vonulnunk, ahol a naplójára volt szükség. Abból kiderült, hogy a lény egykoron orvos volt, és volt egy szerető családja is, de egy legyőzhetetlen betegség elvitte őket, emiatt a fekete mágiához fordult, csakhogy valami nem jól sült el, és emiatt lett ez a gonosz. Henry Havald pedig megkért, hogy hajtsunk végre egy rituálét, amiben felmentjük őt is, ezzel pedig mindenki jól járt – csak a főjáték lett felesleges, szerintem.

Szerintem

Grafika: 10/10 – ebbe nem tudok belekötni, de nem is szeretnék.
Teljesítmény: 10/10 – nem éreztem semmi gikszert
Történet: 10/10 – még egy rémisztő temető pipa, megint négy lélek lett feloldozva.


Alább tudsz üzenetet hagyni.