Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2016/01/04
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Kihívások Peppermint kihívása

Megint huncutkodtam egy kicsit, bár ezt a kihívást még tavaly a szabadságom alatt mentettem le. Innen is köszönöm neked Peppermint! ^^

01. nap: 5 alapvető tény magamról
02. nap: 25 dolog, amit meg szeretnék tenni a következő szülinapomig
03. nap: 3 tulajdonság, ami tetszik a személyiségemben
04. nap: Hobbi
05. nap: Horoszkóp
06. nap: Ha megnyerném a lottót
07. nap: Valami, amitől félek
08. nap: A legrosszabb szokásom
09. nap: Miért blogolok?

01. nap: 5 alapvető tény magamról

1. Képmániás vagyok. Gyakran teszek a hosszabb bejegyzésekhez képeket, még akkor is, ha nem mindig illik az adott témához. Egyszerűen szeretem a szép és nőies darabokat, még akkor is, hogyha a zeném nem mindig ugyanaz.

2. A falamon mindig kint van a sorrend. Mármint a könyvek megírásának sorrendje. A fejemben már összeállt a gyerekeimnek az életútját bemutató hosszú történet, és már készül egy vázlatpontos cselekményleírás is, meg az életútjukat bemutató adatlap, csak nehéz rájuk koncentrálni, mikor sok dolgom van :D.

3. Kétfajta stílusom van: a nőies, lányos darabok, amikben senki sem mondhatja meg, hogy ismerem a metalvilla eredetét; és van a metalhead, ahol előbb sorolom fel, kinek jelenik meg új albuma, hány koncerten jártam, minthogy a plázákba járjak, és azt nézzem, kinek milyen darabja van, és kapjak őrjítően féltékenységi rohamot, mert neki olyanja van, ami nekem nincs. Pont ezért az a mottóm, hogy nem szégyen jól kinézni attól még, hogy belül fémvérű vagy. A zene csak egy plusz, ami hozzátesz a személyiséghez, és nem, nincsenek gyilkos hajlamaim, és egy sátánista szekta tagja sem vagyok. Ma már a metal, mint zene nem ugyanazt jelenti számomra, mint 10 évvel ezelőtt, és én vagyok a legboldogabb, hogy a Depresszió mint zenekar létezik már csak számomra, nem mint a betegség.

4. A sorozatfüggőségemet a Walking Deadnek köszönhetem, és bár így sok másik sorozat epizódjaival le vagyok maradva, mégis tudok ajánlani, mikor mit érdemes nézni.

5. Rendmániás vagyok egy szinten, így ha semmi sincs a helyén, akkor nyugtalan vagyok, és addig nem is múlik el ez az érzés, amíg nincs minden a helyén.


Alább tudsz üzenetet hagyni.