Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/12/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Christmas Stories Elephant Games HOG Reviews

Megjelenés: 2015. december 3.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Egy fiatal lány befogad egy kóbor macskát, és az a cica a segítségét kéri egy ügyben: veszélyben a karácsony, és a cica a Mikulás segédje, és segíthetek nekik megmenteni az ünnepet – Macskavárosban.

Amanda szemszöge

Imádom, imádom, imádom! Minden cicák, mindenki tök cuki, főleg az a négy kicsike, akiknek különböző kívánságaik voltak. Utána az egyik megkínált kávéval, de nem nekem kellett, hanem a játékkészítőnek. Folyamatosan jöttek a kérések, én meg boldogan teljesítettem őket. Csak az zavart, hogy hamar a végére értem, és hiába próbáltam lassítani, a végén csak utolértem Csizmás kandúrt.

Csizmás csak azért lopta el a karácsony csillagát, mert a kis gazdájának talán csak napjai voltak hátra, és azt hitte, hogyha nem lesz karácsony, akkor tovább fog élni. Persze, ez nem jött így össze. A végén már csalódottan ugrottam át Oroszországba a Tél apjához, hogy segítséget kérjünk Anna meggyógyításához. De ő az unokájához küldött minket, aki az erdőben lévő javasasszonyhoz, aki gonosszá vált. Mire meggyógyítottam, már tudtam, hogy kb. két jelenet, és vége a játéknak. Nos, így is lett. megfőztem a gyógyító főzetet, Anna megitta, jobban lett, játék vége, és boldog karácsonyt.

A bónuszban Simon békésen szundizik a kanapémon, erre megjelenik Csizmás megint az ablakban. Anna talált egy kicsi szárnyas kiscicát, és a segítségemet kéri, hogy a kicsi megtalálhassa a szüleit. Hát egyem meg ezt az egész csapatot úgy, ahogy van. Mire kiderült, hogy a szárnyas cicák legendává lettek, mert az emberek nem hittek bennük, az utunk utána Franciaországba vezetett, majd az Államokba, végül pedig Japánba. A szárnyas cicák egy Felhővárosba menekültek, ámde egy fekete cica ellopott egy talizmánt, és ezért került a kicsi herceg le Macskavárosba. Később, mikor szembesítettem a fekete cicát, hogy ugyan már add vissza, még őt kellett Párizs fölött üldözni… itt egy kicsit soknak éreztem a történetet, bár remekül szórakoztam.

A secret room tartalma egyszerű volt: a három fő cicusnál kellett fejenként három pályán 100%-on teljesíteni, és utána elmesélték, milyen az újév más helyeken. Azt ne kérdezzétek, miért volt Csizmás orosz, de ez volt benne kimondottan a poén.

Szerintem

Messzemenően a legjobb karácsonyi játék, amivel évek óta találkoztam. Ezt még a gyerekeimnek is fogom ajánlani, ha esetleg lesznek. Nagyszerű, tanulni is lehet belőle, és kitűnő szórakozás.

Grafika: 10/10 – tökéletes! *-*
Teljesítmény: 10/10 – minden megvolt, amit szeretek
Történet: 10/10 – imádom, imádom, imádom!


Alább tudsz üzenetet hagyni.