Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/10/23
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: HOG Reviews Mad Head Games NeverTales

Megjelenés: 2015. augusztus 13.
Fejlesztők: Mad Head Games
Történet:
Két királyság elsőszülött gyermekei egymásba szeretnek, és az esküvő után mégsem lehetnek boldogok, mert a királyt megtámadja egy különös kór, amiért kristállyá alakul.

Amanda szemszöge

Már csak a Dark Realm jelezte kalandos zene hiányzott ahhoz, hogy abban a játékban érezzem magam. Ettől függetlenül ez egy baromi jó játék, mindenképpen ajánlom.

Tehát, elkezdett életünk urán (én Luciusnak hívtam) rózsaszín kristályok megjelenni, és ez milyen különös dolog már. Megint egy női karakter bőrébe bújhattam, szóval a csapat meghallgatta imáimat :D. A testvére kísér el minket, mert a nagynénénknél van valami gyógyító pálca, az pedig meg tudja akadályozni a kristályosodást. Odaérve azonban meglepetés ér, mert a nagynénink már régen kristály, a pálca rejtekét nyitó kulcs pedig a nyakában. Na bumm, hogy szedd ki?

Már nem emlékszem pontosan mikor, de Lucius öccse (már rá kellett volna jönnöm, hogy az a karakter, amelyik csúnyább a többinél, az mindig gonosz) ellenem fordult, előhozott valami vulkanikus bőrrel bevont sárkányt, hogy majd ő szépen megszerzi az összes ilyen csodatárgyat, amivel uralkodhat a királyságon.

Poén abban az öt tárgyban, hogy befolyásolni tudják a természet erőit. Alapból a tűz gyűrűje van nálunk, akkor ott a gyógyító pálca, a láthatatlanná tévő nyaklánc, az erdőt egy karkötő segítségével lehet újjáépíteni (az Ősz temploma nekem aaanyira tetszett). A korona pedig egyesíti az összest, ezért is olyan nagy hajsza folyik érte. A végén a testvér megöli a lányt, és az utóéletben pedig Lucius segít összerakni a koronát. A saját testvérét pedig hagyja, hogy hollóként bezárva tartsuk a börtönben xD.

Lucius közben teljesen bekristályosodik, szóval, csak a bónuszban van lehetőségem megmenteni őt is, a nagynénit is, és annak a kisvárosnak a lakóit, amik a Pók temploma mellett élnek.

Na az a Pók templom. Nagyon nem szeretem a pókokat, és mikor megláttam, mekkora lény kristályosította be a gonosz testvért, majdnem hoztam a rovarirtó szert. Majdnem megkristályosított! o.o Csak arra nem jöttem rá, hogy jutott ennyire messzire az átka.

A kihívások közül majdnem sikerült mindent teljesítenem, a puzzle-t is összeraktam, Lucius is életben van, minden szép és jó.

Szerintem

Leszámítva, hogy majdnem Dark Realm-klón, a játék úgy tökéletes, ahogy van. Nagyon mozgásban tartja az agyad, és te is azon kapod magad, hogy nem akarsz megpörkölődni, és Luciusnak meg élnie kell. A rózsaszín kristály amúgy sem illik hozzá. A gonosz testvér pedig lassan elmehetne koboldnak is a Haunted Legendsből.

Grafika: 10/10 – tökéletes, nincs kivetnivalóm
Teljesítmény: 10/10 – nem fagyott sehol, csak a széles képernyő az, ami zavar.
Történet: 10/10 – még mindig nem klónozzák saját magukat.


Alább tudsz üzenetet hagyni.