Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/10/03
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Awards

Rosalya szintén meglepett a díjjal, köszönöm! Azonban nem fogok megint 11 kérdést írni, és 11 dolgot írni magamról, arra ott az előző poszt. Ezek most csak a válaszaim. Továbbra is fenntartom, hogy forrásmegjelöléssel az enyémet bárki viheti, aki szeretné :).

Rosalya 11 kérdése:

01. Milyen külső tulajdonságo(ka)t változtatnál meg magadon?
Szeretnék gyorsabban lefogyni. Szeretném a fogaimat és a szemem rendbe hozatni, és valamivel rávenni a körmeim, hogy nőjenek gyorsabban. Minden mással úgy, ahogy meg vagyok elégedve. Illetve, ha nem, tudok rajta változtatni.

02. Milyen belső tulajdonságo(ka)t változtatnál meg magadon?
Talán lehetnék egy kicsivel magabiztosabb. De ez belátható időn változni fog, csak türelmesnek kell lennem. Napok óta viszket a bal szemem.

03. Milyen a stílusod? Hogyan szeretsz öltözködni?
Én pontosan kétféleképpen öltözöm. Szeretek csajosan kinézni, átlagos holmikban, amikből meg nem mondod a stílusom. Meg is szoktak lepődni, mikor látják, hogy éppen metal szól. Már csak koncertekre veszek fel talpig feketét. Szeretem keverni a sötétebb színeket a világos színekkel, így nem ritka, hogy fekete nadrághoz egy barna felsőt hordok, és fordítva. Igen, zavar, ha nem hiszik el, hogy én szeretem a metalt, de elfogadom. Nem lehet mindenkinek ugyanaz az ízlése, és én nem szólok le senkit, csak mert egyszer nem vett fel bakancsot. Nem szégyen jól kinézni attól még, hogy belül fémvérű vagy.

04. Mik az elvárásaid az ellenkező nemmel kapcsolatban?
Hosszú haj, nálam magasabb, és idősebb. Igazából a fiatalabb sem baj, csak ne évek legyenek, hanem max hónapok. Az ideálom le van írva, de ilyen személy nem létezik. Ja, de. Baby Boy a neve.

05. Elégedett vagy az eddigi sikereiddel? Ha nem, miért?
Azért a második hely egy országosan ismert oldalon igazán elismerően hatott, és innen is köszönöm Lindának még egyszer, amiért a 2. helyen végezhetett a The Walking Dead Hungary. A tavalyi Év honlapja versenyen negyedik lett a TWDH, amiért szintén hálás vagyok. Idén is benevezünk a lappal! 😀

06. Mit szeretnél még elérni az életben? Milyen álmaid, céjaid vannak?
Le szeretnék fogyni, szeretnék úgy egy hálószobát összerakni, hogy az összes bútorra én kerestem meg rá a pénzt, és közelebb kerülni Baby Boyhoz. Valamint el szeretném kezdeni a független fotózást is, ami itt lenne a blogon szerves rész. De ahhoz előbb még gépet kell szereznem.

07. Mit csinálsz szabadidődben? (Hobbik, sport, szakkör, stb).
A TWDH-n szerkesztek, itthon edzek, olvasok, Lilikével játszok, vagy éppen a blog sorozataihoz ötletelek :).

08. Mióta vezeted a blogod, és kinek/minek a hatására?
Nem is tudom, mikor volt először blogom… talán valamikor 2006-ban, vagy 2007-ben. Egyszerűen csak ki akartam írni magamból azt, ami éppen bántott, vagy ha valaminek nagyon tudtam örülni. Kétszer hagytam el a G-Portált, de mind a két alkalommal visszatértem, még akkor is, mikor az egyik osztályom megtalálta az akkorit, és atrocitások értek miatta. Azokon fent voltak a verseim is (nem felejtettem el ena, lehet, hogy még a hétvégén felrakom az ideit), és több teszt is, amiket az akkori blogokon adtunk körbe egymásnak. Végül aztán a 2007-es Summer Wine eladása után 3 évig nem voltam aktív blogos, mert a HIM Mania, később HIM Times Hungary lefoglalta az időmet, talán emlékeznek még néhányan, hogy ez az oldal eredetileg him-mania volt.
2010 legelején tértem vissza, mivel akkoriban már tudtam, hogy Finnországba fogok menni, és le akartam írni a kalandjaimat. Nem sok maradt fent belőle, mert egyszer volt egy olyanom, hogy minden bejegyzést töröltem. Azóta blogolok, de maga ez a cím már lassan 10 éve a tulajdonomban van, háromszori változtatással. Többször agyaltam rajta, hogy bezárjam-e, de hiányozna, ezért találtam ki egy rendszert, hogy mit mikor akarok hozni. Higgyétek el, bele lehet rázódni! 😉

09. Van olyan könyv/film/sorozat, ami nagyban megváltoztatta a mindennapjaidat?
Könyv: Harry Potter – A tökéletes gyerekkor, amiért imádom Rowlingot. Az olvasást mégis azonban Darren Shan szerettette meg velem végleg.
Film: Az Ördög Pradát visel és a Csajok háborúja – Az előbbi azért, hogy nem lehet elhanyagolni az életet magunk körül a munka miatt, az utóbbi pedig azért, hogy igenis léteznek mélypontok barátságokban, amiket meg lehet menteni.
Sorozat: The Walking Dead – előtte sosem voltam sorozatfüggő. Ez a sorozat sok olyat adott, amiért nagyon hálás vagyok. A család nem ér véget a vérrel, a túlélési ösztön rengeteg mindenre képes.

10. Ha tehetnéd, melyik híres emberrel találkoznál, hol, és milyen alkalom keretein belül? (Író, költő, színész, énekes, előadóművész, humorista, zeneszerző, rendező, stb)
Joseph Vargo a Nox Arcanából, J. R. Ward, és valamilyen könyvfeszten. Akár úgy, hogy lesz sorozat a testvériségből, és a Nox Arcana lesz az egyik epizódban a zene. Az úgy tökéletes lenne.

11. Mi az az 5 dolog, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigete? Miért ezt az 5 dolgot vinnéd?
Hogyan építs egy tutajt? könyv, gyufa, fejsze, üveg a víznek, és kötél. Ezekkel el tudok jönni egy lakatlan szigetről. Mert végül is, miért is mennék oda? Ezt már a HOG-ok alatt is mondtam, már fejből össze tudok rakni egy csomagot, amik bármikor tényleg bárhol jól jöhetnek.


Alább tudsz üzenetet hagyni.