Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/10/16
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Chimeras Elephant Games HOG Reviews

Megjelenés: 2015. október 15.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Egy váratlan holdfogyatkozás alatt rejtélyes természetfölötti erők működnek Münchenben, és a detektív segítségét hívták, hogy göngyölítsék fel az ügyet.

Amanda szemszöge

Szeretem Elefánték munkáját, és bár az egekig magasztaltam anno az első részüket, ez valahogy nem jött át annyira.

A történet lényege, hogy egy négytagú társaságból ketten már meghaltak, és a nő halála után kapcsolódunk mi a képbe. Először furcsálltam, hogy az ottani rendőr irányít a történet helyszínére, és nem is tudtam, hogy az akkor egy bosszú része, hogy az „én” munkámmal segítsen elkapni egy férfit.

Előbb ismerhettem meg a férfi történetét, akit a szülei elhagytak, mikor rájöttek, hogy olyan képességgel rendelkezik, hogy nem képes irányítani az erejét, hogyha nagyon bedühödik. Végül aztán megértettem, miért volt a kiméra és a fiú kezén ugyanaz a jel: a fiú tudta uralni a háromfejű szörnyeteget!

A rendőrnek is megvan azonban a maga sztorija. Az apja ugyanis tagja volt ennek a titkos szövetkezetnek, ahol annyi időt töltött, hogy apa nélkül nőtt fel. És ezt akarja leverni a fiún. És ha nincs a bebörtönzött apja, akkor ezt nem is tudom meg.

Sajnos mielőtt odaértem volna a világítótoronyhoz, megelőzött ez a félkegyelmű rendőr: előttem akarta lelőni szerencsétlen fickót, aki addigra már olyan mérges volt, hogy kis híja volt annak, hogy nem tette tönkre az egész várost. Végül kiderült, hogy igazából nincs itt semmilyen probléma, az apa is meg tudta állítani a fiát, a kimérás manus is eltűnt a városból, és így helyre állt a rend.

A bónuszban aztán kiderült, hogy az a nő valójában nem is halt meg, hanem csak eltűnt, és igazából a testvére volt. A szüleik meghaltak, ők pedig magukra maradtak, és sajnálta, hogy nem tudott megfelelően gondoskodni róla. Ja, és a rendőr apja meghalt. A titkos társaság tagja volt.

Szerintem

Egyedül a verklis rejtett megjelenése pontozza fel ezt a játékot, különben történetileg csak egy 8-ast érne. Minden rendben volt részemről, az összes kedvenc dolgom benne volt, így igazából nincs egyáltalán panaszom a csapatra.

Grafika: 10/10 – kiváló
Teljesítmény: 10/10 – minden tökéletes ^^
Történet: 10/10 – köszönöm azt a kis rejtett utalást az előző részben látott verklisre! 😀


Alább tudsz üzenetet hagyni.