Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/09/25
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: HOG Reviews Jet Dog Studios

Megjelenés: 2015. augusztus 11.
Fejlesztők: Jet Dog Studios
Történet:
Vivian rémálmoktól szenved, így a vőlegénye úgy dönt, elviszi arra a furcsa helyre, amiről álmodik. Útközben azonban elszakadnak egymástól.

Amanda szemszöge

Az egy dolog, hogy Dracula öröksége, de ebben nem látok semmit, ami Draculához köthető.

Már az elején megzavarodtam. Beleesik menekülés közben egy gödörbe, és amint tovább menne, valami láncra vert farkas várja. Utána megjelenik egy szellemmanus, aki közli, hogy a város már 200 éve áll a vámpírok urának rémuralma alatt, és hogy ő úgy érzi, Vivian vőlegénye életben van. Szupi.

Mikor találkoztam négy vámpírral, a Van Helsing film jutott eszembe. Ugyanolyan szárnyuk volt, de kopaszok voltak, mint a Strainben, a fogukat pedig nem tudom hova tenni, de valahol láttam már őket.

Végül is, nem kellett megölni őket, el kellett hozni valami izét, aztán az erdőben bóklászni, bejutni a városba, ahol kicsit megijedtem a koporsókészítőtől, de már tudtam, hogy gyanús. Akkora vérfolt volt az ingjén, hogy ahhoz vaknak kell lenni, hogy ne vegyük észre!

Mivel semmi mérföldkövet nem kellett teljesíteni, lazán végighinteltem az egészet. Kb. a városba jutástól kezdtem unni, hogy nem történt semmi. Meg nagyon bosszantott, hogy nem lehetett lelakatolni az inventoryt, állandóan beugrált, és a végén már fájt a szemem tőle. Ha készül is folytatás, azt nagyon ajánlom, hogy élvezhetővé tegyék… mert hiába volt izgalmas, hiába tűnt úgy, hogy a csaj az a vámpír elhunyt kedvesére hasonlít, sok befolyásoló tényező volt, amiért kénytelen vagyok lecsillagozni. Mostanában senki sem tud egy rendes vámpíros játékot készíteni?

Szerintem

Nem volt akkora katarzis, mint amire számítottam. Olyan egynek elmegy, de a grafikája kicsit hasonlít a Dracula: Originére.

Grafika: 08/10 – picit csúnyácska, de elnézzük
Teljesítmény: 07/10 – ablakos módban magát teszi felülre
Történet: 09/10 – szerintem Vivian pasija vámpír lett, de most mi az a doboz ott a végén?


Alább tudsz üzenetet hagyni.