Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2015/06/23
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Amy Loves Metal

Jókor jutnak eszembe a blogom névadói, tényleg. A felfedezésük valamikor 2010-2011 körülre tehető, mikor is bemutatták nekem. Azóta szerelmes vagyok, és nem tudok szabadulni ettől a bandától.

Joseph Vargo nemcsak tehetséges zenész, de nagyszerű festő is. Az összes Nox Arcana borítót ő készítette (többnyire a jobb alsó sarokban láthatjuk a szignóját), és emellett rengeteg egyéb darkosabb témájú alkotása van. Az alábbi linken megtekinthetitek az összes alkotását, amik gyakran tetoválásként is visszaköszönnek a rajongókon. Természetesen nekem is lesz egy, hiszen a két művész úrnak rengeteg mindent köszönhetek, többek közt a blogom címét is, amiről bár nem tudnak, de nem nyerészkedek rajta.

Kedvenc album a Transylvania (mily meglepő), a The Dark Tower és a Legion of Shadows. Legtöbbször erre a háromra szoktam alkotni, ha Areh engedélyt ad arra, hogy meglátogassam.

A dalokat pedig lehetetlen felsorolni, egy albumon 20+ fölött sorakoznak a rövid, ámde annál tartalmasabb muzsikák, amik mindig eszembe juttatják, hogy a goth életérzés és stílus mennyire gyönyörű…

Már egyszer megmutattam a top kedvenc dalom, és ez azóta sem változott. Holtversenyben első az Ebonshire és a Dark Desire c. dal, de ti most az utóbbit hallhatjátok, mert az előző ott van a zenekart bemutató lapjukon ;).


Alább tudsz üzenetet hagyni.