Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/12/26
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Christmas Stories Elephant Games HOG Reviews

Megjelenés: 2012. november 30.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
Megérkezvén a karácsonyi bálba rájövünk, hogy nekünk kell segíteni a diótörőnek megmenteni az ő hercegnőjét a gonosz patkánykirálytól.

Amanda szemszöge

Nem idei darab, de most valahogy olyan karácsony hangulata van az embernek, így ilyeneket kerestem a Sims mellett.

A Diótörőt szerintem senkinek sem kell bemutatni. A zenéjét sem, a főképernyő alatt ráadásul az is szól, így igencsak kellemes hangulatot teremtve a játékhoz. A játék folyamán megismerjük az összes szereplő történetét, a patkánykirály hogy lett köcsög, hogyan kapott hatalmat, hogyan varázsolta el a szerelmeseket stb. Egyszer volt egy patkányos rémálom, azóta valahogy nem szeretem ezeket az aranyos kis rágcsálókat, de itt kimondottan gonoszak voltak, a menetelésük a kis díszes cuccaikban viszont egészen aranyos :D. A patkánykirály gazdája pedig nem tudta, hogy a bölcsek kövével hogy kell bánni?! Érted eztet Perselus? Oda kellett volna adni Nicholas Flammelnek! XD

Imádnivaló a grafika, főleg, mikor kimentettem az egyik cicust a játék elején. Oroszkék a szentem, és Frednek hívják.

A helyszínek azonban rövidek voltak, így a vége előtt azon kaptam magam, hogy mindjárt vége ennek, és megmentem Maryt. A csontváz sárkány baromi ötletes volt, csak úgy mint a macskaszentély, ami simogatta macskás életemet :D.

A bónuszban vissza kellett rakni a cicusokat a szentélyükben található helyre, és elüldözni néhány gonosz hófarkast. Milyen érdekes, hogy emberekkel alig találkozni az ilyen állatosokban, de nagyon klassz a történet, ajánlom mindenkinek. Az összes híres macska megfordult a játékban, azt a hetet is, amit össze kellett gyűjteni, szívesen megszorongatnám… az íjászt főleg, mert elkereszteltem Darylnek.

Szerintem:
A főtörténet rövidsége miatt kárpótoltak a cicákkal, az extra játékkal, amit én csak szeretek. Kevés a bónusz tartalom, csak öt babát nem találtam meg, de igazából nincs is értékük, ahogy utánanéztem. Csak amolyan legyen sasszemed céljuk van.

Grafika: 09/10 – elsőre furcsák voltak a cicák, de elnézem 😀 olyan Csizmás mindegyik.
Teljesítmény: 10/10 – perfekt
Történet: 10/10 – ideális pont a karácsonyi szezonban


Alább tudsz üzenetet hagyni.