Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2014/02/28
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Five-BN Games HOG Reviews Lost Lands

Megjelenés: 2014. február 23.
Fejlesztők: Five-BN Games
Történet:
Jimmyt beszippantja egy fa, miközben a felelőtlen anyja telefonál valakivel, így csak a kiáltásokra, és a fia hűlt helyére ér a helyszínre.

Amanda szemszöge

Azt nem tudom, minek kell a démonnak Jimmy, dehogy azt megtudtam, néhány szigetet teljesen bekebelezett már a gonoszságával. Az egész helyszín gyönyörű, tényleg csak tátottam a számat már az erdőben is, de nem volt egyszerű egyáltalán tovább jutni. Először közölte velem egy Uri nevű kobold, hogy a testvére vitte el Jimmyt, és hogy a tavi lélek elzárta az összes utat a szigetre/szigetről, de mivel visszavittem neki az ellopott gyöngyét, segített az erdőből kijutni.

Utána Uri közölte, hogy mivel a bányából szabadult ki a démon, nem megy tovább, mert a testvérének is ott ment el az esze. De közben többször is jött a démon szelleme, próbált elijeszteni, de nem megy az olyan könnyen. A barlangban találkoztam a hegy szellemével, aki hamarosan csak egy sima szikla lesz, mivel a bányában élő teremtményekből szerezte az erejét, de a démon óta mindenki evakuált. Segít, ha visszaviszem neki az erejét valahogy. Hogy miként, arra akkor sem jöttem rá, mikor bejutottam magának a démonnak a kastélyba. Két kastély van, a levegőben lebegő körül még egy sárkány is repked, csakhogy teljes legyen Amynek a fantasy-sztori. Értem én, hogy évszázadokig a törpék a bányászatból éltek, de mikor rátaláltak a szoborra, hagyni kellett volna a fenébe.

De csakhogy még teljesebb legyen a sztori, csak nekem, csak most, egy alkimista szelleme közölte, hogy ő zárta el a bölcsek kövével a démont egy aranyszoborba, és szerencsére abban a lebegő toronyban minden megvan, ami kell ahhoz, hogy a démon lelkét egyszer és mindenkorra elintézzem. Kár, hogy az életedbe került, te ember. Egyszerre két bájitalt kevertem ki, egyet a hegy szellemének, egy pedig a bölcsek kövének antiváltozata volt. Azt rászórtuk a szoborra, először kővé dermedt, majd összeomlott, ezzel megtört az átok, és Jimmyvel együtt visszamehettünk a valódi világunkba.

A bónuszban a tavi lélek segítséget kért, mert a tenger alatt élők haldokolnak, mert egy szerkentyű, ami a tiszta levegőt biztosítsa nekik. Csak három helyszínen kalandoztam, és lényegében csak egy szerkezet hozzávalóit kellett felkutatnom, de mire sikerült, a dolgok visszaálltak a helyes kerékvágásba.

Szerintem

Érdekes játék volt, még akkor is, hogyha nagyon elmerült a fantáziavilágban. Ilyenkor nekem mindig szükségem van egy térképére, név- és fogalomtárra, mert úgy biztonságban érzem magam :D.

Grafika: 08/10 – alakul ez, de lehetne jobb is
Teljesítmény: 10/10 – csak az inventory…
Történet: 10/10 – sorozatkezdéshez kiváló, bár az egész helységet jó volna idővel látni.


Alább tudsz üzenetet hagyni.