Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2013. november. 07.
Zene – Lacrimas Profundere: No Matter Where You Shoot Me Down

Igazából ezeket a lakkokat nem ma vettem, hanem egy hónapja, de az biztos, hogy ha körömlakk, akkor Essence.

Teljesen meg vagyok velük elégedve. Nincsen nagy áruk, bolttól függetlenül 500 ft körül kezdődnek. Személyszerint sokáig kerültem őket, mert mindig s-he és társait vettem, amiktől később allergiás lettem. Plusz, az árak is felmentek 600-700 közé, azt meg nem tartottam jónak. Az Essence-től idáig egy zöldeskék lakkom volt, csak sajnos elfogyott, és limitált szériás volt. Volt egy metálfényes lila is, az is elfogyott, így muszáj voltam beújítani néhányat a több üvegcse lila mellé pár olyat, ami nem lila (de ez nem jelenti azt, hogy nem fogok).

Mindegyik nagyon szépen fed, elég egyszer ráhúzni, tartós, és gyorsan is szárad. Fekete lakkból nekem sosem elég, bármilyen meglepő, olyan, mint a lila. Az ezüst pedig olyan dolog, aminek nem mindegy, milyen árnyalata van. Ennek pont olyan van, hogy feltűnő, de valahogy mégsem. Nem akartam csillámos ezüstöt, abból volt elég, meg nem vagyok én csillámvámpír!
A vöröses csillámos pedig egy teszt volt, hogy megbarátkozom-e az egész csillám-dologgal. Végül is, kétszer húztam át nemrég, és most olyan karácsonyi hangulatom van tőle ^^.

Viszont vannak olyan színek, amiket mindenképpen be szeretnék gyűjteni. Igen, van köztük lila.

Amy Hozzászólások: 0 Essence Wantlist Items

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020