Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/11/07
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Essence Wantlist Items

Igazából ezeket a lakkokat nem ma vettem, hanem egy hónapja, de az biztos, hogy ha körömlakk, akkor Essence.

Teljesen meg vagyok velük elégedve. Nincsen nagy áruk, bolttól függetlenül 500 ft körül kezdődnek. Személyszerint sokáig kerültem őket, mert mindig s-he és társait vettem, amiktől később allergiás lettem. Plusz, az árak is felmentek 600-700 közé, azt meg nem tartottam jónak. Az Essence-től idáig egy zöldeskék lakkom volt, csak sajnos elfogyott, és limitált szériás volt. Volt egy metálfényes lila is, az is elfogyott, így muszáj voltam beújítani néhányat a több üvegcse lila mellé pár olyat, ami nem lila (de ez nem jelenti azt, hogy nem fogok).

Mindegyik nagyon szépen fed, elég egyszer ráhúzni, tartós, és gyorsan is szárad. Fekete lakkból nekem sosem elég, bármilyen meglepő, olyan, mint a lila. Az ezüst pedig olyan dolog, aminek nem mindegy, milyen árnyalata van. Ennek pont olyan van, hogy feltűnő, de valahogy mégsem. Nem akartam csillámos ezüstöt, abból volt elég, meg nem vagyok én csillámvámpír!
A vöröses csillámos pedig egy teszt volt, hogy megbarátkozom-e az egész csillám-dologgal. Végül is, kétszer húztam át nemrég, és most olyan karácsonyi hangulatom van tőle ^^.

Viszont vannak olyan színek, amiket mindenképpen be szeretnék gyűjteni. Igen, van köztük lila.


Alább tudsz üzenetet hagyni.