Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2013. október. 08.

Nem a zenekaré, bár Vargoék nagyszerű csapata nemsokára 10 éves lesz, és egy album is tervben van (számszerint a 18.), hanem a blogé. Új tervek vannak a fejemben, és ezekhez most éreztem az időt úgy, hogy ideje már. Összekötöm a kellemest a hasznossal úgymond :).

Tehát, menjünk sorjában:

  • A blog témája továbbra is mindenes lesz, csak a szabadidőmet úgy akarom beosztani, hogy minden napra jusson valami. Elég sok minden érdekel, ezeket biztos tudjátok már, és többszöri nekifutással sem tudtam több oldalon keresztül működtetni.
  • Újdonságként a haul-posztok szolgálnak majd valahogy. A saját divatom követem, amit magamnak alkodtam.
  • Vissza fognak térni a HOG-véleményezések is. Ismerek személyesen olyan illetőt, aki miattam kedvelte meg ezt a játékvilágot.
  • A Sims egy ideig szünetelni fog sajnos :(. Géza állapota stabil, ami jó, de nem akarom túlterhelni szegényt. A kettőt is leszedtem inkább, mivel már nem találtam benne semmi újat. Tény, hogy még mindig az a játéksorozat, amit a legjobban szeretek, de a Sims 3-ban még mindig vannak olyan dolgok, amiket nem tudtam felfedezni, mert a gépigény nem megfelelő már a grafikájához.
  • Apropó grafika, egy pár dolog itt a blogon az én kezem munkáját fogja viselni. De tervezek csinálni hasznos dolgokat is, könyvjelzőket és hasonlókat olyanok számára, akik nem ragaszkodnak a kedvencükhöz a lapok között. Talán css kódolás is lesz, nem tudom, de kritikát nem vállalok!
  • Továbbra is lesznek koncertbeszámolók, és megpróbálok mindig számlistát is írni/szerezni.
  • Mivel könyvmoly vagyok, így elengedhetetlen, hogy olvasónapló ne legyen a Nox Arcana-n.
  • Tervezem néhány tételemet felrakni Nektek, amik majd jól jöhetnek még később. Tanárokkal együtt dolgoztuk ki őket.
Amy Hozzászólások: 0 SiteNews

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020