Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/08/02
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

  1. Kezdjük ott a történetet, hogy magamhoz illően normálisan öltöztem fel (lapos talpú cipő, nadrág). Aztán bementünk Mamával CBA-ba, mert eredetileg kinéztem ott egy táskát. Szerintettek ott volt? Nem -.-„. Így aztán csak ez a virágmintás szoknya került haza. Szerintem nagyon nőies, és azonnal agyaltam, mit vehetnék fel hozzá. Persze, nincs semmi hozzá illő felsőm, de ez az én formám. Amúgy a helyi CBA-ban most van egy akciós kosárka, 200 Ft/db a felsők, úgyhogy uzsgyi!
  2. Második cselekményem a mai kalandom végterméke. Végül ez a hawaii-mintás bizbaz került haza, és már kezdem bánni, hogy akkor nem vettem észre a lényeget rajta: neon rózsaszín. A probléma ott kezdődik, hogy neon rózsaszín. Gyűlölöm a neon színeket. Ma is, ahogy néztem a WestEndet anyura várva, minden harmadik csajon volt valami neonszín. Vagy a körme, vagy a ruhája, vagy valamilyen kiegészítője. Mi ez a neonmánia, gyerekek? Éljenek a 80-as évek, vagy mi? Szóval, ezen táskaféle 2800-ért költözött haza.
  3. Ez az a notesz, amit még hétfőn szereztem be az Ikeában.
  4. Ez a valami, ami nem látszik jól, egy körömlakk. A 15. lila lakkom. Pechemre olyan szaga van, ami jelzi, hogy higították. És ezt hol vettem 200 Ft-ért? HairClubban. Ami elvileg egy márkás bolt… na mindegy.
  5. Lássuk be, Alice-függő vagyok. És az Alice-függőségnek vannak kellékei. Az AMR részben úgyis van egy sütis részleg, és ez pont jól illik oda. A teadélutánhoz meg aztán pláne. 400 ft-ért pedig megérte.

Alább tudsz üzenetet hagyni.