Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/06/08
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Haul

Egész héten arra vártam, mikor megyünk már ki végre a Négy tigris nevezetű piacra. Igen tudom, mindenhol kínaiak, kisebbségiek meg sok rossz ember, de na, ha az ember egyszer olcsón akar egy ruhatár cserét megoldani, akkor bizony nem árt körbenézni. Anya pedig évek óta tudja, mit hol lehet megtalálni.

Reggel csináltam melegszenyát indulás előtt, és 10 körül indultunk. Gyalogoltunk kicsit, majd villamossal mentünk a kapuig. Utána elkezdődött az okos vásárlás, a legolcsóbb áron. Mihez képest olcsó. Mindegyik végéhez odaírom az árakat, és viszonyítsatok, megérte-e. Szerintem igen. Inkább járok kínai piacra meg turkálóba, mint plázákba.

  1. Nem is tudom, ő már hanyadjára érkezett, de mikor megláttam a zöld alapon fekete betűket, kijelentettem, hogy nekem kell egy ilyen a rendes színével. És szerencsémre lett, és tökéletesen illik rám. Nagyon boldog vagyok =D. És most menekülhetek Vic elől. Amúgy nem volt drága, 2300-ért vesztegetik.
  2. Ő volt a legelső, amit megláttam. Sajnos a szegecsek nem ezüst színűek, hanem arany (sajnálom Lucius, tagadj ki érte), de nem hazudtolhatom meg magam, hogy egy Blackhez mentem hozzá x). Még így is, hogy egy számmal kisebbet kellett venni, hogy a lábam ne csússzon ki belőle, 3000-be fájt.
  3. Őt megláttam, és love at first sight. Egyszerűen annyira tündéri *_* (itt vesztettem el az olvasótáborom felét). Olyan Burton-McGee-Grimly stílus. És az a kis vörös szoknya még felhajtható is, szóval az a kiscsaj még szatírkodhat is. 1300-ba fájt.
  4. Igazából ő mellette háromszor elmentem, mire anya leemelte előttem. Fehérben akartam én, de anya szerint az nem poén. Így viszont tuti csak ősszel lesz rajtam, mivel akkor van az „Amy barnát hord”-szezon. Csipkés a széle, hátul hosszabb, ami számomra csak jó, mert nincs kint a derekam. És csak egy 1000-es volt.
  5. Igen, kellett egy táska. És igen, ilyen van a magyar metalshopokban is, de számomra nem pénztárcabarát áron. Az eredetije, ha jól láttam még régebben, 4-5 ezer körül mozgott, de én 3000-ért megkaptam. És végre a TNBC-s táskám aludhat egy picit.
  6. Egyszerűen szükségem volt valami fegyveres láncra, ha már Thor kalapácsát és egy tőrt nem találtam >.> Volt heartagram is, de már van kettő. És csak 500-ba került.
  7. Tudjátok, mióta vágyok egy szegecses övre? Mikor 2009-ben tönkrement az előző övcsatja? Bizony, már olyan régóta! És így, hogy 1200-ért lehetett venni, miért ne vehettem volna? Most már teljes a koncertre menős szettem.
  8. A mai nap legnagyobb kalandja hozzá köthető, ugyanis kénytelenek voltunk hazafelé bemenni a mi piacunkra, és ott megvenni. Nagyon egyedi cuccokat lehet ott kapni, a mostani felsőimet nem nála vettem mondjuk, de a tavalyi barna hosszú ruhát igen. Sőt, nála még több jobb felső volt, mint a Négy tigrisen >.> És farmer pedig már nagyon régóta kellett. És most, hogy már van, pláne ennyiért (2500), nagyon is elégedett vagyok a mai nappal.

Az összes nincs 15 ezer, és eredetileg 16-ot költhettünk volna fejenként (én, anya és az öcsém). Szóval, nagyon úgy érzem, hogy ez ma az én napom volt.


Alább tudsz üzenetet hagyni.