Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2013/03/22
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: EleFun Games HOG Reviews Witches' Legacy

Megjelenés: 2012. január 20.
Fejlesztők: EleFun Games
Történet:
A fiatal nő levelet kap, miszerint van egy távoli rokona, Lynn, akit gondozásba kellene venni, mivel az idős hölgy nem sokáig lesz képes az életkora miatt.

Amanda szemszöge

Minden szép és jó volt addig, amíg meg nem láttam az élőszereplős Lynnt. Nem szeretem az élőszereplősöket, olyan furán néz ki a rajzolt környezetben. Remélem, a széria későbbi részében kiveszik, mert jobban szeretem az ilyen játékokban a rajzolt karaktereket. De visszatérve inkább a történetre: Elisabeth boszorkánnyá vált, és a Charleston-család összes tagját megölte, és már csak az odarendelt nő és Lynn maradtak az egyedüli leszármazottak. De mi ez az átok, meg Elisabeth miért lett boszorkány, miért ölt meg mindenkit?

De nem minden kérdésemre kaptam választ: Elisabeth 400 évvel ezelőtt lett boszorkány, csak mert nagyon érdeklődött a téma iránt. A bátyja meg akarta ölni, de elbukott. Később találkozott Tommal, aki révén beházasodott a Charleston-házba. Igaz, hogy majdnem mindenkit megölt, mert mindenkit boszorkánnyá akart változtatni, kevés sikerrel. Lynn és az nő az egyetlenek, akik még élnek ebből a családból, és Lynn a következő. Persze, egy gyereket sem bánthatsz, idióta nőszemély.

A megállításához kell egy amulett, ami valahol a házban van elrejtve, és vér is kell hozzá. Már csak arra várt, hogy megtaláljam. Egy kút mélyén levő barlangban rá is akadtam, és a medállal megállítottam a „beavatást.” Érdekes, a barlang beomlott, de Lynn-nek nem esett baja. Az, hogy Elisabeth él-e vagy sem, azt nem tudom…

A bónuszban Lynn napról napra betegebb, és úgy tűnik, hogy az amulett képes megvédeni mindentől. De az ott maradt a kúriában, így utazhatok vissza felderíteni, hol van. Meglepetésemre kiderült, hogy ott járt a rendőrség, és keresik Lynnt és Elisabeth-et. Az utóbbinak csak a szelleme van már a helyszínen, ami a legvégén derült ki, mikor már megkaparintottam az amulettet, és indulhattam vissza. Hogy a Charleston-házzal mi lesz, nem tudom, mert ahogy csodáltam a rituálé helyszínétől nem messze, csak egy alapos renoválásra lenne szüksége.

Szerintem

Azt tudtam, hogy a legtöbb orosz HOG-készítőnek van egy olyan játékszériája, ami bizony valamelyik részében élő személyek játsszák el a karaktereket, itt pont az első rész volt olyan. Ennek ellenére imádom a játékot már így az elején, mert a zene is hangulatos, pont olyan hátborzongató, mint azt elvárná az ember egy gonosz tereptől, és még a története is adja magát. A főképernyőről pedig inkább nem beszélnék, mert az úgy csúnya, ahogy van 😀

Grafika: 08/10 – élőszereplők, ne 🙁
Teljesítmény: 09/10 – az elején picit szaggatott a videó alatt
Történet: 10/10 – tökéletes kezdés, már várom, mit hoz a folytatás!


Alább tudsz üzenetet hagyni.