Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2012. december. 07.
Zene – Nox Arcana: Winter's Knight

Tegnapelőtt járt nálunk Joulupukki ^^. Nem az igazi sajnos, de neki hála beújítottam pár új dolgot.

01. Kinéztem ezt a nagyon szép delfines nyakláncot. Egyen nyaklánc, egyforma van anyuval, csak neki a kő nem rózsaszín, hanem fehér ^^. 699-ért szereztem.
02. Ez a norvég mintás kesztyű az, amit nagyon régóta meg akartam venni. Persze, hogy 300-ért nem hagyhattam ott :D.
03. Ez a két füzet pedig bármikor jól jöhet. A nagyobbiknak sajnos gyenge a papírminősége, de gyorsjegyzeteknek megfelel. A kisebbiknek pedig olyan Poupee-s. A kettő együtt volt csak 500 forint :D.
04. A telefon minősége miatt nem kivehető a felirat rajta, de a díszítésben van egy M betű, és alatta Hollywood felirattal. Igen, igen, Wardenista társaim már bólogatnak biztos. Én is azonnal Rhage-re és Maryre gondoltam. Üldöznek a testvérek O.O!!!!
05. Ez a cappuchinos Star Nature parfüm valami eszméletlen finom, és talán ez az igazi, amit imádok a szériából, és csak 650-ért vettem.

Amy Hozzászólások: 0 Haul

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020