Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2012/08/17
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Artogon Games HOG Reviews

Megjelenés: 2012. március 30.
Fejlesztők: Artogon Games
Történet:
Egyik nap a postaládájában főhősünk egy levelet talál, hogy örökölt egy szigeten egy kúriát. Még akkor is az övé, ha éppen elhagyatottnak látszik, ha éppen sötét titkokat rejt.

Amanda szemszöge

Nagyon ködös, nagyon komor, nagyon esős. A főhős unalmasan éli mindennapjait, aztán jön egy levél, hogy neked amúgy egy egész szigetnyi vagyonod van, lovardával, saját tóval, és egy akkora kúriával, hogy a Malfoyok is megirigyelnék. Egy tűzesetben meghalt a család örököse, így felkutatva a rokonokat jutottak el a főhősig. A kúria egy angol szigeten fekszik, van a közelben egy világítótorony, ami már a trailerben sem volt valami bíztató. Brenda halt meg a toronyban, és a bónuszig nem is jöttem rá, miért. Richard elvett egy nőt, akit sosem szeretett, és őt akarta, és sajnos így csak a haláluk után lehettek együtt.

A bónuszban eltelt két hét, de az új tulaj valamiért nem boldog. A pár fája alatt ücsörög, nézi a világítótornyot, mikor a fa kigyullad, és valaki a vízbe löki. Aztán végül is kiderült, hogy a komornyik áll az egész hátterében, mert mi az, hogy egy cseléd akar beházasodni egy nagy múltú családba, hogy tönkretegye az örökséget. Ezért elcsalta a férfi nevében a lányt, és felgyújtotta a világítótornyot. Mielőtt még a főhőst is kinyírta volna a komornyik, Brenda kísértete visszatért, hogy megmentsen. Végül is, a ház a fickóé lett, aztán gondolom rengeteg tennivalója akadt a felújításokkal. Ilyenkor támad kedvem visszarakni a Sims 3-at, és ugyanezt eljátszani.

Szerintem

Kísértetiesnek kísérteties, nagyon komor, a zene hozza a hangulatot. Mivel újrajátszottam, ismerős volt a történet, és így már jobban is fogok rá emlékezni., hogy írtam róla. A történet is sokkal világosabb így, hogy sokat javult a szókincsem.

Grafika: 09/10 – csak a karakterábrázolással volt gondom
Teljesítmény: 10/10 – minden tök jó és szép, bár 3 éves játéknál ez nem meglepő
Történet: 10/10 – nagyon ijesztő és megható is, merészebben szólva gothic stílusú


Alább tudsz üzenetet hagyni.