Főoldal Amy Regények Extrák Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2012/08/24
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Awakening Boomzap Entertainment HOG Reviews

Megjelenés: 2010. december 26.
Fejlesztők: Boomzap Entertainment
Történet:
Sophia hercegnő tovább folytatja kalandos történetét a koboldok és tündérek lakta erdőben.

Amanda szemszöge

Már az elején feltűnt, hogy a lehet választani nehézségi szintet, és végre a bejátszások alatt már lehetett hallani is a narrátort. Sőt, fejlődést is láttam, ugyanis több a helyszín, több a cselekmény, de még mindig nincs interaktív térkép.

Sophia az előző részben kiszabadult a kastélyból, majd az erdőben kóborolva kell megtudnia, hova tűntek a szülei és a népe. Ebben főleg koboldok és a tündérkirálynő sietnek a segítségére, változatos minikkel, keresősökkel, meg kártyajátékokkal. Személy szerint az utóbbi fogott ki rajtam, mivel nem nagyon szeretek kártyázni :).

Gyönyörű helyszínekben most sincs hiány, a zene is annyira kellemes, nyugtató, hogy mellettem a cicám is békésen tudott aludni. A szobrok összerakását szerettem, csakúgy mint a párosításokat. Külön élmény, hogy már a kis sárkány is csatlakozott a csapathoz, aki nem eszik ám meg mindent, különleges virág és gomba kell neki, mert csak akkor lehet a vállunkra csapni.

A külön váltás éjszaka és nappal között egészen új ötlet, sokat dob a játékon, még akkor is, ha tömérdek mászkálás van.

Szerintem:
Bónusz még mindig nincs, és maximum csak a kártyával lehet szórakozni, miután készen vagyunk a fő játékkal. És akkor még a sárkányka sem került ki a főképernyőre.

Grafika: 10/10 – mit is adhatnék rá, mint maximális pontszámot?
Teljesítmény: 10/10 – jó géppel minden csak jobb lehet
Történet: 08/10 – a bónusz pályát még mindig hiányolom.


Comment below