Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2012/05/18
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Big Fish Studios Hidden Expedition HOG Reviews

Megjelenés: 2008. június 20.
Fejlesztők: Big Fish Studios
Történet:
Eltűnt egy professzor, és a Hidden Expedition csapata indul a keresésére. Közben felfedeznek egy templomot is az esőerdőben, így nagy kalandok elé nézünk.

Amanda szemszöge

Pont úgy történt minden, ahogy azt leírtam. Az őserdőből mentem New Yorkba, szedtem bogarakat, összeraktam egy értékes szarkofág dekorációját. Utána várt rám Afrika, ahol csináltam egy zenekart kígyókból, találkoztam az Egyszemű Férfival, aki nem is hallott a professzorról.

De csak addig, amíg meg nem találtam az üvegszemét, amit a tollak összegyűjtése után vissza is adtam neki. Utána megtudtam, hogy Dél-Amerikába ment, és ott van most is, kutat egy templom után. Utána indultunk Esmeraldasba, ahol reméltem, hogy megtaláltam a professzort, mert ekkora már kezdtem unni a játékot.

Utána nem utaztam már, csak egy helyben toporogtam, és már komolyan vártam, hogy vége legyen. Megtaláltam a professzort végre, és helyrehoztunk egy fát, amin megélhetnek majd a bogarak, amik visszaadják az egész amazonasi dzsungelnek az életet. Emiatt persze hatalmas elismerés vár ránk, és királyak leszünk.

Szerintem

Ezt a részt már nem láttam online, ezért volt néhány meglepetés. Legalább bővült a szókincsem. Sőt, itt már nem csak tárgyakat kerestem, hanem voltak logikai fejtörők is, amik fénypontot hoztak a HOG-os világba. Nekem legalábbis ez az újítás tetszett.

Grafika: 07/10 – alakul ez, de még nem az igazi
Teljesítmény: 07/10 – a zenét nem szerettem itt sem, de legalább a keresősök közt voltak minik
Történet: 09/10 – végre normális volt a történet, csak néha felesleges köröket futottam a semmire


Alább tudsz üzenetet hagyni.