Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2012/05/11
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Big Fish Studios Hidden Expedition HOG Reviews

Megjelenés: 2007. június 1.
Fejlesztők: Big Fish Studios
Történet:
Alig tértünk vissza a Titanicról, máris mehetünk az Everestre. A csapat most versenyben áll két másikkal, és megindul a harc, ki ér fel a világ tetejére előbb.

Amanda szemszöge

Nem vészes ám annyira, mint látszik. Javarészt 9 tárgyat kell keresni, viszont némelyik annyira beleolvad a környezetébe, hogy figyelni kell. Plusz, az idő telik, köveket kell gyűjteni, amik pár másodperc előnyt adnak, de igazából nem olyan jó. Ha megtalálsz mindent, nyugodtan mehetsz a következő pályára. Itt végre változatos helyeink is voltak, mert elég volt keresni kajákat egy helyszínen.

De nem csak hegyen voltam. Trópusi sziget, pálya, lezuhant repülő, minden földi jó. A pályákat nem számoltam tíz után. De megkönnyebbültem, mikor végre a végére értem, és igen, a Hidden Expedition lett az első, aki felért a csúcsra. Milyen meglepő, nem?

Szerintem

Kicsivel jobb volt, mint az elődje, de csak azért, mert fejlődött a grafika. Kicsit könnyebb volt kivennem a tárgyakat, de még egyszer nem venném újra elő. Nekem ezek most már nem szolgáltatnak nagy élményt.

Grafika: 08/10 – javult, de még nem a legjobb
Teljesítmény: 09/10 – zene nélkül a legjobb
Történet: 06/10 – nincs eget rengető történet, de keresni rengeteget lehet


Alább tudsz üzenetet hagyni.