Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
(Készülő) könyveim

Mondjuk úgy, hogy nagyon régóta húzódnak ezeknek a drágaságoknak a megírásai, és bár kaptam visszajelzést, hogy páran szívesen olvasnák, mi jár a fejemben, nem tudom mégsem minden időmet az írásra fordítani. Akármennyire is szeretném.
Legalább egy kicsit ti is beleláthattok a fejembe. Sok mindent még magam sem tudok, még ez sem a végleges sorrend, ez még változhat.

Csak bizonyos személyeknek oszthatod meg!!!

Beyond Time

Számtalanszor megénekeltem már, hogy sokszor ezt a történetet írom a főbb történetek helyett, és tudom, nagy hiba, de sokszor ebben születnek meg a nagyobb ötletek, amiket később használok.

Kezdés: Eredetileg közösen, valamikor 2018 elején
Befejezés: Azt csak a jó Isten tudja
Milyen lény van benne: vámpír, angyal, démon, boszorkány
Korhatár: 18+++
Figyelmeztetés: durva beszéd, erotika, erőszak, poliamoria, dráma
Helyszínek: Németország, Olaszország, Svájc, Finnország
The lovebirds:
Grigore Ţepeş, Santiago Corvi, Xavier Alvaro, Amy Black
Rövidke melléket kapott:
Dave Jason, Parker Jameson, Damien Sargue (+ meglepetés vendégek)
Rövid történet:
Drakula másodszülött fiának élete Németország vámpírkirályaként, aki mindent hátrahagyott, csakhogy azt az életet kaphassa meg, amire vágyott. Csakhogy az életét megnehezíti a német elit, később egy titokzatos támadó mindenáron tönkre akarja tenni az életét, és ehhez mindent elkövet, még erőszakosabb tettekre is hajlandó. Az élete azonban nem unalmas, mert bár szerelmes, nem egyedül van, és hirtelen azon kapja magát, több lakozik régi tanítványában és legjobb barátjában, minthogy egy nőbe szerelmesek.

És akkor a többiek, tervezett sorrendben

Before the Dawn

Kezdés: 2010 március
Befejezés: jó lenne minél előbb
Milyen lény van benne: vámpír, ghoul
Korhatár: 18
Figyelmeztetés: durva beszéd, erotika, erőszak, dráma
Helyszínek: Finnország, Németország
The Lovebirds:
Robert Reiter, Amanda Kiainen
Rövid történet:
Amanda nem az a fajta, akit csak úgy fel lehet ültetni a lóra, ha természetfelettiről van szó. Szkeptikus, és még a Halloween is egy unalmas parti a számára. Csak azonban a sorsnak más tervei voltak vele: egy feltűnően jóképű idegent sodort felé a rejtélyes Rob Reiter személyében. Csakhogy, az idegen nemhogy nem élő, de holt sem. Egy olyan vámpír, aki az elmúlt években tért vissza hosszú álmából, és csakhamar az ellenség célpontjává váltak mindketten.

Before the Midnight Hour

Kezdés: 2011. novembere
Befejezés:
Milyen lény van benne: vámpír, ghoul
Korhatár: 18
Figyelmeztetés: durva beszéd, erotika, erőszak, dráma
Helyszínek: Finnország
The Lovebirds:
Byron Marlow, Elina Kivilainen
Rövid történet:
Figyelem! Cselekményleírást tartalmazó szöveg!
Elina a hegedülést maga mögött hagyta, miután a városi megnyitón támadást szenvedtek, és talán pont ez vezetett oda, hogy a pánik okozta tömegben elvesztették egymást mindennél jobban imádott férjével. Ami miatt, nem csak a vámpírnő került az őrület határára – a Fogda, amitől minden vámpír jobban retteg, mint a napfénytől lett az új otthona.

Miután egymagában életveszélyes fenyegetést adott Minden Vámpír Atyának, hogy az ő hibája felesége eltűnése, egymaga indult el felkutatni a Földet Elináért. Mindig is tudta, hogy a vámpírok ellenségei a modern korban mindenre képesek, amire 200 évvel ezelőtt nem, és tudta, hogy a sikerre nagyon minimális esélye van. Mégis, az az egyetlen nyom, amin elindulhat, az egyetlen dolog, amibe belekapaszkodhat.

Father of the All Vampires a munkacíme.

Kezdés: 2009-2010
Befejezés: jó lenne minél előbb
Milyen lény van benne: vámpír, ghoul
Korhatár: 18
Figyelmeztetés: durva beszéd, erotika, erőszak, dráma
Helyszínek: Magyarország
The Lovebirds:
Areh Throen és Carolina Byström
Rövid történet:
Hosszú élete alatt azt kaphatott meg, amit nem is akart soha igazán – a sármos főorvos Dr. Throen előtt az egész világ heverhetne. Azonban, az emberiség mellett a saját fajtájának királyaként élni titokban, meglehetősen nehéznek tűnik. Mégis, minden a feje tetejére áll, mikor a híres-hírhedt vámpírbörtön helyére nyúlfarknyi infót szerez belső családjának köszönhetően. Carolina pedig már csak hab a tortán.

Land of Immortals

Kezdés: 2013
Befejezés:
Milyen lény van benne: vámpír, ghoul
Korhatár: 18
Figyelmeztetés: durva beszéd, erotika, erőszak, dráma
Helyszínek: Egyiptom, Magyarország
Főszerepben:
Geta Throen és Ophelia Kelley
Rövid történet:
Geta jóval előrébb jár feltárásilag, mint az emberiség, de ez nem is olyan baj, amíg rá nem talált valamire, ami megváltoztathatja mind az emberiség, mind a vámpírok sorsát. Ophelia azonban nem tud semmit a tárgyról, és csak az lebeg a szeme előtt, hogy visszaállíthatja ezzel a családján esett csorbát, és tisztázódhatnának a körülményei. Sors Anya azonban Geta elé sodorja, és a dolgok nem is alakulhatnak másképp.