Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2016-os designok
« 2015 2017 »

#58.: You, My North
Színvilág: fekete, fehér, lila
Főszerepben: felirat
Röviden a designről:
Pont költözés előtt raktam fel, aztán azért is maradt fent sokáig, mert lehetetlen munkabeosztás után nem volt kedvem variálni rajta. Meg jó volt ez a minimalista stílus egy szöveges logóval, elég sokáig nézhettem. Aztán mégis úgy döntöttem, hogy váltok, mert ez a sok szürkeség negatívan hatott rám.
Időtartama: 2016.11.20. – 2017.02.04.


#57.: Fall
Színvilág: világos, őszi
Főszerepben: őszi háttér
Röviden a designről:
Határozottan az ősz a legjobb design terén. A többire nehéz designt alkotni :D. A színekkel lehet jól játszani, meg úgy mindig jobb kedvem van tőle. Kár, hogy nem volt igazi az ősz ebben az időszakban, pedig törekedtem rá rendesen. Ezért is tarthatott nagyjából egy hónapig ez a design.
Időtartama: 2016.11.02. – 2016.11.20.


#56.: Coffee & Fall
Színvilág: bézs, fehér-fekete, őszi
Főszerepben: kávé, kávé és kávé
Röviden a designről:
Na, mit mondtam? Tényleg őszig tartott. Igazából most sokkal később kezdődött a ŐSZ VAN! *-* korszakom, mint bármikor máskor. Talán ez annak is köszönhető, hogy alig van időm, és legalább egy hetes alvókúrára van szükségem. A sok monokróm után felüdülés ez a kisebb barnás-narancsos színek az alap fekete-fehér mellé.
Időtartama: 2016.09.25. – 2016.11.02.


#55.: Christopher and Rob
Színvilág: minimalista, fekete-fehér
Főszerepben: Christopher Schmid, Rob Vitacca
Röviden a designről:
Sosem voltak még igazából egyszerre egy fejlécen, de azon ritka pillanatok egyikét próbáltam meg megörökíteni egyetlen képben, hogy ez a két isten egyszerre állt színpadra, még ha csak egyetlen dal erejéig is. A design monokróm, imádom ezt a letisztultságot. Valahogy sokkal jobban mutat így minden. De magamat ismervén, Halloween környékéig marad így, utána cserélek…vagy nem :D.
Időtartama: 2016.08.24. – 2016.09.25.


#54.: Nox Arcana with Lacrimas Profundere
Színvilág: minimalista, fehér
Főszerepben: Lacrimas Profundere
Röviden a designről:
Erre azt merem mondani, hogy igen, ez az év első designja. Talán csak erre vártam. A css változhat, de a fejlécet nem vagyok hajlandó levenni, maximum cserélni váltakozó fejlécre, ha kikerül még több kép :D. Azt már megfigyeltem, hogyha Lacrimas van fejlécen, nagyon hosszú életű is lehet egy design. Ezen sorok írásakor még csak két napos, de még mindig nem untam meg :D.
Időtartama: 2016.06.23. – 2016.08.23.

Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020