Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2017-es designok
« 2016 2018 »

#66.: Happy Christmas!
Színvilág: arany-vörös, fehér, hópelyhekkel
Főszerepben: karácsony
Röviden a designről:
Bár semennyire sem volt karácsonyi hangulatom, mégis felraktam ezt a helyes designt, mert maga a karácsonyi hangulat mindig elkap, és olyankor nem érdekel a világ összes gonoszsága. A karácsonynak varázsa van, fogadja el mindenki. Nem a kedvenc hóemberem van kint, talán majd jövőre kikerül, de ez még nagyon a jövő zenéje.
Időtartama: 2017.12.24. – 2018.02.08.


#65.: Autumn is Here!
Színvilág: körök, ősz, mindenféle ősz
Főszerepben: ŐSZ
Röviden a designről:
Őszi gyerek őszi designt csinál, igen. Ezt nem bírtam megállni. Annyira tetszett, hogy senki se mondta, hogy váltsam le, annyira tetszett mindenkinek, hogy maradnia kellett. De mitagadás, én is sokáig elégedett voltam vele. Annyira, hogy majdnem karácsonyig fenn is maradt.
Időtartama: 2017.08.30. – 2017.12.23.


#64.: Purplish Style
Színvilág: lila, fehér, nőies
Főszerepben: tipográfia
Röviden a designről:
Szerettem ezt a külsőt igazából, mert a lila mindig is egy fejedelmi szín volt (bizonyított tény!), ráadásul így még nem is volt nagyon design. Itt már nagyjából elterveztem, milyen designt szeretnék amolyan hivatalos Amy Black site-nak, de még nem volt teljesen kész az elgondolásom. Vagyis, jobban fogalmazva, meg volt kötve a kezem.
Időtartama: 2017.07.23. – 2017.08.17.


#63.: Wood & Metal
Színvilág: kellemes, skandináv, meleg, fekete
Főszerepben: zenészek, feketeség
Röviden a designről:
Elbújnak a drágaságaim a fejlécen, de ugyanakkor minden más, amit szeretek, vagy ami/aki köthető hozzám. Pl.: ott rejtőzik a Riddles of Fate játékból maga a Halál is, mert úristen… kellett oda valami, ami képviseli a legerősebb tesztoszteront.
Időtartama: 2017.05.23. – 2017.07.23.


#62.: Metal is Religion
Színvilág: minimalista, fehér, fekete, pirosas
Főszerepben: metalosok
Röviden a designről:
Talán ez a design volt az, amin a legeslegtöbbet dolgoztam. Legalább egy hétig csak a fejlécet próbáltam tökéletesíteni, de vagy a képek nem feleltek meg, vagy a színvilágot nem tudtam úgy megoldani, hogy tetszen. Ennyit arról, hogy lila lesz… de jó volt.
Időtartama: 2017.04.17. – 2017.05.23.


#61.: Hope is Here
Színvilág: sötét, áttetsző, Lacrimasos
Főszerepben: Hope is Here borító
Röviden a designről:
Igen, volt egy 2013-as változata még annak idején az Antiadore-ral is. Akkor még nem sejtettem, hogy meg fogom magam ismételni, ezért született meg a design. Volt egy olyanom, hogy sötét designt akarok, és ekkor született meg ez. Nekem tetszett :D. Csak aztán nem éreztem magam jól egy idő után benne.
Időtartama: 2017.03.23. – 2017.04.17.


#60.: Lacrimas is Here
Színvilág: minimalista, fehér, Lacrimasos
Főszerepben: Lacrimas Profundere
Röviden a designről:
Nem tudok ettől a bandától szabadulni, na :D. Akartam egy fejlécet úgy, hogy mind rajta vannak, és lehetőleg nem tűnik úgy, mintha egy rajongói oldalon járnának a látogatók. SILPP in action. Ezzel tudom őket reklámozni, amíg nincs több lehetőségem.
Időtartama: 2017.02.16. – 2017.03.23.


#59.: Rob is Here!
Színvilág: minimalista, világos, Robos
Főszerepben: Rob Vitacca
Röviden a designről:
Történt egyszer az, hogy ez a husi felvette ezt a kalapot, és nekem megtetszett… persze, hogy egyből rávarázsoltam a designra :D. Nem utoljára, ahogy magam ismerem, de legalább itt van. Lassan már honorálhatná, hogy ennyire reklámozom őt és a bandáját, nem?
Időtartama: 2017.02.04. – 2017.02.16.

Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020