Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2017/06/23
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Elephant Games HOG Reviews Mystery Trackers

Megjelenés: 2017. június 22.
Fejlesztők: Elephant Games
Történet:
A MT ügynökét epizodikus amnézia gyötri a legutóbbi ügye óta, ezért felkeresi Dr. Spector pszichológust, hogy segítsen rajta.

Amanda szemszöge

Először azt gondoltam, hogy biztos valami kegyetlenséget látott, azért nem tud aludni, de erre a végkimenetelre egyáltalán nem számítottam. Az ügynöknek a Shadowfield Obszervatóriumban kellett nyomoznia Ann McPherson után, aki egy ideje eltűnt. Ugyanakkor a kutatók egy ismeretlen lény nyomait is itt találták meg, és lehetséges, hogy a kettő összefügg. De még mennyire, hogy össze. Az ügy részleteit röviden hipnózis alatt tudjuk meg: odamegyünk az obszervatóriumhoz, nyomozunk, mintha kísértetjárta hely lenne, közben meg Mr. Mason az unokájával költöztek be ide, mert a bácsi a nyugdíjba vonulása előtt itt tanított, az unokája pedig a közeli laborban dolgozott, és valami anyag ráfröccsent, ettől változik esténként ilyen hüllőszerű lénnyé. Nem annyira veszélyes, mert nappalra eltűnik, de meg kellene állítani. Még jó, hogy a lény érzékeny az ultraviola fényre. Azonban ez a kór érintés útján terjed, és amint a kissrácról átkerült az eltűnt lányra, a lány megtámadta az ügynököt, és itt felébredt a hipnózisból.

Nekem már elsőre gyanús volt a pszichológus. Konkrétan miután minden infót kiszedett az ügynökből, és míg eszméletlen volt, bombát rakott rá, majd elsietett, hogy megtalálja a lányt, a laborba rabolja, kinyerje belőle a cuccot, de közben el kell tüntetni a szemtanúkat, mert ezzel az izével biológiai fegyvert akartak létrehozni. Minden világos, ugye? A lányt otthon találtuk meg, de a pszichológus egyből elrabolta, utánamentem a laborba, ahol egy rövid csata után legyőztem. Ahogy Ann hozzáért, átkerült rá a lény anyaga, megtámadott, és amit találtam, hozzávágtam, hogy nehogy hozzámérjen. A végén az uv-lámpával a sarokba szorítottam, valami kisebb bombát hozzávágtam, elpusztult, és az ügynököt kitüntették, amiért megoldotta az ügyet. Ugye, hogy milyen rövid volt? Én is picit csalódott lettem.

A bónuszban kiderült, hogy Mr. Mason különleges képességgel rendelkezik, és valaki ezt a képességet gonosz célokra akarta használni. Odamentem, elintéztem a nőt, és a megfagyasztott embereket egyből feloldotta, majd minden ment tovább, ugyanis újranyitották az obszervatóriumot. Lehet lesni az éjszakai égboltot.

Szerintem

Nem tudom, mi van Elefántékkal. Ez az egyik kedvenc sorozatom, és mire észbekaptam, hogy játszom, már legyőztem a pszichológust, és vége volt a főjátéknak. Bezzeg a – szerintem gyerekes – Midnight Calling meg olyan lassan halad, hogy nem értem. A képek közül egyetlen darabot hagytam el, a morfok közül is valahol, pedig még puskáztam is. na mindegy.

Grafika: 10/10 – Ann karakterét kineveztem a legszebbnek
Teljesítmény: 09/10 – megint fagyott, csak tudnám, miért
Történet: 10/10 – csak egyszer ne valami biológiai fegyver kifejlesztését kellene megakadályozni…


Alább tudsz üzenetet hagyni.