Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

Artifex Mundi

Az Artifex Mundi lengyel csapat még 1991-ben alakult, de hivatalosan csak 2012-ben lettek önálló cég. Két irodájuk van, az egyik Krakkóban, a másik pedig Zabrze-ben. Több platformra készítenek játékokat.

Bár az Artifex nem csak HOG-okat készít, most csak velük foglalkozik az oldal, a többiért keressétek fel a csapat honlapját.

 

 

Abyss

» 01. The Wraiths of Eden

Enigmatis

» 01. The Ghosts of Maple Creek
» 02. The Mists of Ravenwood
» 03. The Shadow of Karkhala

Grim Legends

» 01. Grim Legends
» 02. Song of the Dark Swan
» 03. The Dark City

Nightmares From the Deep

» 01. The Cursed Heart
» 02. The Siren’s Call
» 03. Davy Jones

Kattints arra a játékra, amelyikről olvasni szeretnél! :)

A csapat több másik fejlesztőcsapattal működött együtt, viszont véleményem szerint csak átvették az eredeti játékot, és újra kiadták módosított grafikával, amit én személy szerint nem tartok elfogadhatónak, így azokat nem ide sorolom.


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020