Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
Vampire Universe | Vámpíruniverzum

Ide kerül mindenki, aki vette a fáradtságot, és lefizetés nélkül, önszántából vállalta, hogy aláveti magát ennek a szerintem félkész irodalomnak, ami tényleg egy világ bevezetője, így ha születnek kérdések, az jogos, mert nyilván (ennyit elárulok) nem zártam le teljesen. Ahhoz sokkal hosszabban kellett volna írnom Areh-ről, de ŐFensége nem olyan fickó.
Imádás van mindenki felé, ti vagytok a legjobbak, és nem lehetek eléggé hálás, hogy már ennyien itt vagytok, hogy azt mondjátok, hogy érdekel/várjátok a folytatást, és nincs meghatóbb momentum számomra, ha idéznek a könyve(i)mből… ♥♥♥♥♥♥♥

I. Minden Vámpírok Atyja – The Father of All Vampires


Areh Throen, Minden Vámpír Atyja évtizedek óta azon dolgozik, hogy fajának több száz tagját kimenekítse a Fogdából – egy olyan helyről, ahonnan még vámpír nem szökött meg, és csak annyit tudnak róla, hogy Európában van. A faj teremtőjének ezen kívül még számtalan problémája is akad.
Egy oroszországi rajtaütést követően kiderült, hogy az ellenség, a mindenre is elszánt Vámpírölők másfajta módszerhez folyamodtak ahhoz, hogy vámpírokat ejtsenek foglyul. A miértek nem világosak senki számára, főleg nem az Első Család számára.
Carolina Byström szülei hirtelen halála után nehezen nyílik meg újra bárkinek is, és emiatt a fiatal vámpírlány élete nem olyan egyszerű. Egy költözés megoldaná a problémáját, de a megoldás gyökeresen megváltoztatja az életét, és el kell azon is gondolkodnia, a jóképű jóakarója képes-e lebontani a falakat körülötte, vagy ő is kudarcot vall?

Kritikák, vélemények

» Klau: [blog] [Facebook] [Instagram]
» Gina: [blog] [Facebook] [Instagram]
» Kitti: [blog] [Facebook] [Instagram]
» Manó: [blog + interjú] [Instagram]
» Kitti: [blog + interjú] [Instagram]