Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
Areh Throen

Areh Throen
Születési helye és ideje
Uruk, Mezopotámia, i. e. 3545.10.15.
Neme
férfi
Beállítottsága
hetero
Rangja(i)
Bölcs, Mester, Minden Vámpír Atyja
Foglalkozása
király, a faj alapítója, orvos
Megszemélyesítője

Jellemzés
Prioritásai:
Hogyan gondol magára:
Múltbeli kudarca miatt zavarban lenne, ha mások tudnák:
Miért?
Ha egy kívánsága teljesülne, mi lenne az:
Miért?
Személyisége:
Legnagyobb ereje:
Legnagyobb gyengesége:
Gyengepontja:
Ez a gyengepont egyértelmű-e mások számára:
Ha nem, hogyan rejti el:
Legnagyobb sebezhetősége:
Optimista vagy pesszimista:
Miért?
Introvertált vagy extrovertált:
Miért?
Motivációk:
Tehetségek:
Rendkívül képzett:
Rendkívül képzetlen:
Jó tulajdonságai:
Hibái:
Modora:
Sajátosságai:
Legnagyobb sajnálata:
Nem sajnálja:
Legnagyobb eredménye:
Kisebb teljesítménye:
Legsötétebb titka:
Más tud-e róla:
Ha igen, elmondta-e neki:
Ha nem, hogyan tudták meg?

Képességek
Gondolatolvasás
Agykontroll
Tárgyak mozgatása
Elbűvölés
Gyorsabb gyógyulás
Nagyobb erőnlét
Láthatatlanná válás
Fokhagymára érzékeny-e
Tükörben látja-e magát
Napfényérzékenység
Vámpír teremtése harapás útján
Természetes szaporodás
Hosszabb élettartam
Ellenállhatatlanság
Gyorsabb mozgás
Elrejthető jelenlét
Kontrollált vérszomj

Történet (!!! SPOILERES TARTALOM !!!)
Areh az emberiség hajnalán, a mezopotámiai Uruk városában látta meg a napvilágot egy meleg októberi napon. Az édesapját sosem ismerhette meg, mert születését megelőzően eltűnt. Silili, az édesanyja pedig a helyi közösség megbecsült tagja volt. Nem született testvére. Gyerekként még nem tudta, hogy micsoda meglepetést tartogat számára a sors.

Areh alig töltötte be a 30-at, mikor az élete gyökerestül megváltozott. Addigra már eltemette édesanyját, így egyedül volt. Valami oknál fogva nem alapított családot, pedig a helyi nőkkel jó kapcsolatot ápolt. Akkoriban csenevész külseje volt, és egy átlagos arab férfi, akin nem akadt meg mindenki szeme – egy valakit kivéve, ez a nő volt Lilith (vagy Lamastu), a sumer démon, akinek az istenek (konkrétan nincs megnevezve, ki) a sötétben létezést, a vérivást büntetésként szánták, de nem tudták, hogy ez az átok örökíthető. A férfit így becserkészte a démon, átadva neki az ajándékot, így Areh lett a földkerekség első vámpírja.

Persze, Areh ki nem állhatta Lilith-et. Mindenáron meg akart szabadulni tőle, de közben küzdött a benne egyre jobban teret nyerő vérszomjas szörnyeteggel, ami időről-időre teljesen átvette felette az uralmat, és vérfürdőt hagyott maga után. Ezek mellé folyamatosan verbális és non-verbális erőszak áldozata lett, így teljes testi-lelki terrorban élt, amíg nem könyörgött az isteneknek, hogy ezt az elátkozott nászt oldják fel. Szó szerint térden állva könyörgött Anu isten szobra előtt, aki váratlanul meg is jelent mögötte. Segített rajta annyiban, hogy megtisztította Areh testét a démoni fertőzéstől (a vámpírt nem tudta), kék szemet adott neki, majd a félig tényleg élőholt vámpírhoz lehívta Inannát, aki vérét adva a vámpírnak megteremtette az ősi mítoszt.

De az alku nem csak ennyiből állt. Areh onnantól kezdve minden este edzett, hogy az a harcos legyen, aminek született. Napról napra egyre ügyesebbé vált, sőt, kapott még egy ajándékot is: egyetlen szóval képes bárkit fekete hamuvá változtatni. Addigra a külseje is megváltozott, megizmosodott, a haja is megnőtt, és szakállat is növesztett, hogy még véletlenül se tűnjön annak az elesett, gyámoltalan senkinek, aki volt.

Az egója, meg az élethelyzete úgy hozta, el kellett hagynia szülővárosát, és egyre nyugatabbra vonult, felfelé az Eufrátesz partján. Az egyik városban aztán összeakadt egy nővel, aki annyira elcsavarta a fejét, hogy titokban feleségül vette, és vele együtt állt tovább, ezzel elfeledve, hogy küldetése van. A végén megtalálta Anu és Inanna, akik kicsik sem voltak boldogok attól, hogy a művük nem azt csinálja, amit megbeszéltek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Képek
Ide lehet tenni még pár képet a karakterről