Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

Regények

Számtalanszor volt említés több posztban is, hogy van egy kisebb álmom: szeretnék kiadni egy könyvet. Tudom, hogy rengeteg mindennel jár, mennyivel jár stb. Szakmámból adódóan tudom, hogyan kell egy könyvet nyomdakészre állítani, így ezzel nem is lenne gond.
Nyelvtanilag, szóhasználatilag is van hova fejlődnöm, így nem mondom, hogy tökéletes az, amit kiadok a kezemből, mert sosem vagyok egyikkel sem elégedett, mert mindig találok valamit, amit másképp is meg lehetne írni.

A karakterek sokáig a chibimaker nevű programban léteztek. !DE!
Még korábban, mikor megtaláltam, hogy a Sims 3 szériából is ismert Xavier Alvaro kire hasonlít legjobban a valóságban, ott elindult egy gépszíj, és megpróbáltam megkeresni mindenkinek azt az arcot és megjelenést, ahogy a fejemben láttam őket.

Ez még nem jelenti azt, hogy így is néznek ki konkrétan, de 80%-ban megegyeznek a leírások.

Mindenféle infó a történetekhez

A karakterekről Fogalomtár
Érdekességek Inspiráló zenék

A történetekről

TBA TBA
TBA TBA
TBA TBA
TBA TBA

Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020