Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
Extrák

Vannak dolgok, amikről úgy véltem, jobb, ha ti is látjátok, így az alábbi csokorban láthatjátok azokat, amiket szerintem mindenkinek látnia kellene.

The Mood Weather Report (2011-2015)
2014-ig valamennyi angol ikon megjelent, utána csak francia nyelvű ikonokat készítettek. 2015. április 30-án pedig végleg leállt az alkalmazás, és valamennyi ikont a felhasználókra bocsátották.
Ikonbázis
Újabban ikonokat is készítek, így ezeket itt találhatjátok meg. Lehet kérni is, természetesen ;). Általában egy héten belül elkészítem a rendelést.
Használt Sims 2 tartalmaim
Mai napig azt állítom, hogy a legjobb szériája a Simsnek a második rész. A napjaink slágereként futó 4. rész csak nyomokban tartalmazza a legjobbat, amit a 2 tudott. Hogy mi van nálam, azt itt találhatjátok.
Használt Sims 3 tartalmaim
Bár a gumibabaszerű karakterek megmaradtak, azért ez a játék is órákig ki tud kapcsolni. De olyan szinten, hogy az már sokszor egyes dolgok rovására tud menni…
Használt Sims 4 tartalmaim
Most ez az aktuális, és mivel eddig erősen ágáltam ellene, olyan szinten beszippantott, hogy már majdnem kész a legendás Beyond Time-ban szereplő kúria. Mondjuk, sosem vagyok vele teljesen elégedett, de ez már az én bajom :D.
Criminal Case
A Criminal Case (vagy CC) egy detektíves hidden object játék, ami 2012. november 15-én indult a Facebook-on. Ez a játék 2013-ban az Év játéka volt, és legyőzte a Candy Crush-t is. Átlagosan 10 millióan játszanak vele.
Vámpírok
Az éjszaka gyermekei elég régóta mozgatták a fantáziámat, és amíg nem találkoztam Darren Shannal, addig nem is érdekeltek annyira, hogy önjelölt vámpírológussá fejlesszem magam.