Extrák

Vannak dolgok, amikről úgy véltem, jobb, ha ti is látjátok, így az alábbi csokorban láthatjátok azokat, amiket szerintem mindenkinek látnia kellene.

The Mood Weather Report (2011-2015)
2014-ig valamennyi angol ikon megjelent, utána csak francia nyelvű ikonokat készítettek. 2015. április 30-án pedig végleg leállt az alkalmazás, és valamennyi ikont a felhasználókra bocsátották.
Ikonbázis
Újabban ikonokat is készítek, így ezeket itt találhatjátok meg. Lehet kérni is, természetesen ;). Általában egy héten belül elkészítem a rendelést.
Használt Sims 2 tartalmaim
Mai napig azt állítom, hogy a legjobb szériája a Simsnek a második rész. A napjaink slágereként futó 4. rész csak nyomokban tartalmazza a legjobbat, amit a 2 tudott. Hogy mi van nálam, azt itt találhatjátok.
Használt Sims 3 tartalmaim
Bár a gumibabaszerű karakterek megmaradtak, azért ez a játék is órákig ki tud kapcsolni. De olyan szinten, hogy az már sokszor egyes dolgok rovására tud menni…
Használt Sims 4 tartalmaim
Most ez az aktuális, és mivel eddig erősen ágáltam ellene, olyan szinten beszippantott, hogy már majdnem kész a legendás Beyond Time-ban szereplő kúria. Mondjuk, sosem vagyok vele teljesen elégedett, de ez már az én bajom :D.
Criminal Case
A Criminal Case (vagy CC) egy detektíves hidden object játék, ami 2012. november 15-én indult a Facebook-on. Ez a játék 2013-ban az Év játéka volt, és legyőzte a Candy Crush-t is. Átlagosan 10 millióan játszanak vele.
Vámpírok
Az éjszaka gyermekei elég régóta mozgatták a fantáziámat, és amíg nem találkoztam Darren Shannal, addig nem is érdekeltek annyira, hogy önjelölt vámpírológussá fejlesszem magam.