Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
Az oldal története

Az oldal még 2006. április 2-án nyitotta meg kapuit, finnrock.gp néven. Akkoriban a HIM és The Rasmus volt a témája, és szerettem volna a legtartalmasabb portált összehozni róluk. Később a The Rasmusnak nyitottam egy oldalt, amit később elajándékoztam egy ismerősömnek.

Négy hónappal később, 2006. augusztus 20-án megszületett a him-mania.gp, ami megélte a leghosszabb életkort a gp történelmében. Akkoriban más helyen volt a blogom, volt melankolia.gp, amit kaptam egy kedves lánytól, és egy csomó ideig ott építettem a blogom, de azt bezártam, miután az akkori osztályom megtalálta, és a suliban megtámadtak érte. Nem volt semmi komoly, de utána hetekig gyomorgörccsel jártam iskolába ^^”. Biztonságilag létrehoztam mellette a summer-wine.gp-t, amit még 2011-ben eladtam.

A him-mania.gp elég sok mindent elért, volt kint a főoldalon, tárhelyen vettem neki, reklámoztam, megélt jót, és rosszat is. 2007 vége felé elkezdtem tanulni a html alapjait, ezért a him-mania.gp bezárta kapuit 2007. október 21-én.

Teltek az évek, az oldal árválkodott ott üresen, aztán 2009 végén úgy döntöttem, hogy ott hozom létre a portálom. Több oldalam is volt már, több zenei is, vámpíros is, aztán úgy gondoltam, ideje a blognak is szerepelnie valahol. Egy 2010-es nyitásra készülődtem, ahol év elejétől kezdve blogolhatok, építhetem az én kis helyem a net világában.

2009. december 14-én a him-mania.gp levetkőzte a zenei múltját, és nollesworld.gp néven indult újjá. Nem sokan tudták a linket elérni, mivel nem is adtam körbe, és inkább a tartalmat bővítettem, majd 2010. január 1-én megnyitottam a blogom.

Az élet ezután sem állt meg, áprilisban Finnország felé vettem az utam, onnan is írtam bejegyzéseket, és elég tartalmas személyes/blogos oldalam lett. Nem volt annyira interaktív a site, még akkor sem, ha több helyen hozzászóltam egy-egy bejegyzéshez, a chatben beszéltem a szerkesztővel, vagy cserét kértem. Egy jó harmincas átlagom volt mindig is, ami viszonylag elég jó a portálok közt.

Volt egy pár hónap kihagyás utána, mivel munkát és/vagy sulit kerestem, és az oldalam is hanyagoltam. Valamint volt persze megfelezett netem is, és úgy a szerkesztés is elmaradt, mivel osztoznunk kellett. Még az első ilyen netfelezés előtt a sokkal misztikusabb nox-arcana.gp mellett döntöttem 2011. április 13-án, és a nollesworld.gp megszűnt létezni. Akkoriban ismertem meg ezt a fantasztikus duót; teljesen a zenéjük rabja lettem, és a dalaik pontosan kifejezik a fantáziavilágom. Most is szól, míg ezen sorokat írom =).

A lappal elég sok mindent elértem, többször voltam a portállista legelején. Elindultak a szokott rovatok, amikkel bővítettem az olvasók körét is, bár visszajelzéseket sokszor nem kaptam.

2018. február elején, mikor már én is elfogadtam, hogy a G-Portál hihetetlenül inaktív, tárhelyet kezdtem keresni, ahova költözhet a rengeteg tartalmam. Így kerültem a flaunt.nu szolgáltatóhoz, és 2018.02.26-án napvilágot látott a flaunt Nox Arcana-ja.
A költözés elég lassan haladt, bő két hónapig még rendes külalakja sem volt, mire Linda a lindadesign-nonstop.hu főszerkesztője segített az általam összerakott sablonból életre kelteni a víziómat, hogy szeretném látni a blogom. A költözés végül 2018. november végén fejeződött be.

A blog határozottan mindenes blog, hiszen vannak itt könyv-, film-, sorozat-, játékértékelések, mit vásároltam éppen, vagy éppen egy rövid összefoglaló, hogy érzem magam, vagy éppen mi örvendeztetett meg aznap.

Költözni egyelőre nincs tervem innen, jól érzem magam a blogomon. Vargoék zenéje tökéletesen kielégíti minden kívánságom, és amíg a dalok ihletet, ötletet adnak az írásaimhoz, biztos, hogy a nox-arcana.flaunt.nu élni fog!

Időközben valamikor a nyár folyamán a flauntot felvásárolta a sosugary (vagy egybeolvadtak, nem tudom), így elég hamar azon kaptam magam, hogy a flaunt.nu végződés átváltott sosugary.com-ra… de ez valahogy nem fért hozzá az én boszorkányságomhoz, így elkezdtem azon gondolkodni, hogy ideje megvásárolnom azt a csodálatos domaint, amiről álmodozom. Próbáltam azzal ugyan szórakozni, hogy a sötétség és az édesség megfér egymás mellett, de… valahogy nem ebben a formában.

2019. december 13-án történt, hogy a sosugary jóváhagyta a domain kérelmemet, amit még előzetesen december elején vásároltam meg, úgyhogy attól a naptól kezdve a blog mysteriesofthenight.hu címen működik tovább.

Kelt: 2018. november 25.
Utolsó módosítás: 2019. december 28.
(C) Amy Black