Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2018 utáni designok
« Vissza ~

#1: Nox Arcana
Színvilág: fekete, fehér, lila
Főszerepben: Joseph Vargo „Necromancer” c. alkotása
Röviden a designről:
Az első hivatalos design, amit még akkor kértem Lindától, amikor még annak idején nyertem egy honlapversenyen. Mai napig megvan az a psd, amit csak azért csináltam meg, hogy nézzen ki majd a külső. Egyszerűen imádtam ezt a megoldást.
Időtartama: 2018.05.11. – 2019.09.02.


#2: Mysteries of the Night
Színvilág: fekete, fehér, zöld
Főszerepben: sötét alakokat játszó modellek
Röviden a designről:
Elkezdtem játszani a sötétség misztikumai szójátékkal, így született meg ez a külső, aminek volt egy Lacrimas-os elődje is, de akkor már nem volt friss a Bleeding the Stars, és még mindig nem a fansite-jukra kellett design. Akármennyire is imádom a bandát, jobb nekik így. Meg nekem is.
Időtartama: 2019.09.02. – ???


#3: Geralt of Rivia
Színvilág: fekete, vörös,
Főszerepben: Geralt of Rivia
Röviden a designről:
Már ekkor elkezdtem érdeklődni Sapkowski fantasy világa iránt, de még nem volt megfelelő gépem hozzá – a könyvek ugyanakkor már a tulajdonomban voltak e-bookként, nem varázsolt el annyira, hogy nagyobb érdeklődést mutassak irántuk. Azt hiszem, még csak az első évad volt kint, és akkor még csak várólistás volt.
Időtartama: ??? – ???


#4: Xavier Alvaro (Brandon Katz)
Színvilág: fehér, kék, bézs
Főszerepben: Xavier Alvaro (Brandon Katz)
Röviden a designről:
Linda egyik designja lett átdolgozva, és négy fejléc lett összerakva, azért ilyen, amilyen. Xaviernek meg külön történelme van már. Szerintem minden Simmernek van az a bizonyos A Karaktere, aki a legkülönlegesebb a szívében. Nekem Xavier az. Egy Simből nőtte ki magát.
Időtartama: ??? – 2021.08.20.


#5: Areh Throen (Wellington Capitani)
Színvilág: fekete, fehér
Főszerepben: Areh Throen (Wellington Capitani)
Röviden a designről:
Még mindig megvan az a psd, amit Ninaa küldött, hogy dolgozott a projekten. És mai napig emlékszem még egy bloggertársunk megjegyzésére is, hogy milyen jó pasi is a srác. Én tudtam, hogy Inanna átka működik, de hogy ennyire?!
Időtartama: 2021.08.20. – 2022.03.06.


#6: Dracula’s Castle
Színvilág: fehér, barna
Főszerepben: Bran-kastély
Röviden a designről:
Megláttam ezt a fejlécet az egyik Drakulás csoportban, és rögtön tudtam, hogy nem ártana fejlécet csinálni belőle – végül is, karakterben van, mert a regényeimben szerepel a vajda. Mégha nem is itt lakik hivatalosan, Stoker fantáziáján tovább haladva belefér.
Időtartama: 2022.03.06. –